Am lipsit considerabil de pe blog în ultimele luni. Chiar dacă absența mea a fost sau nu remarcată, m-am întors, acum cu un nou program de postare, momentan mai lejer decât antecedentul.

Lăsăm, aceste lucruri la o parte și intrăm direct în pâine sau cozonac, ca nu mai avem mult pana la Crăciun.

Sacoul de piele, indiferent de gen sau vârstă este cu siguranță o piesă esențială în garderobă. No gonna lie i wish I could have one dar momentan doar salivez cu gândul la unul.

Chiar și așa, vă recomand să investiți în unul sau să faceți niște vizite prin SH în căutare de piese de genul.

Toamna, în mod special se petrece o frenezie când vine vorba de piele, cea ce mă bucură deopotrivă, dar ce atrage cu siguranță privirile, în același timp fiind un must este sacoul de piele.

Costumul

Înlocuiește în această toamnă jacheta biker cu sacoul de piele.

Asortând un sacou de piele cu pantaloni tot din același material veți obține o combinație care este perfectă atât pentru birou, cât și pentru o ținută street style. Pentru prima variantă, recomandarea mea ar fi maroul.

Sacou cu maletă

O combinație foarte elegantă și în același timp chic.

Nu știu de ce dar în ultimul timp am o boală pe berete și sacouri din piele, deci și prin urmare o maletă cu un sacou de piele și beretă mi se pare o combinație foarte reușită.

Iar, dacă îți dorești poți cumpăra și niște baghete, să te plimbi pe strada cu Je veux sau Roi în căști și să te prefaci ca ești pe shanzelize.

Fuste mini

Am observat ceva, chiar dacă sacoul de piele merge, evident și cu blugi, respectiv cu pantaloni de piele sau costum, acesta arată de minune și cu fuste mini.

O fustă mini purtată cu bocanci și sacou din piele reprezintă o combinație foarte fresh și perfectă pentru toamnă, bineînțeles cu dresurile de rigoare.

Într-o ținută basic

O pereche de jeanși, un t shirt și o pereche de sneakers nu pot da greș niciodată.

Baza outfitului fiind foarte clean, poți adăuga cu ușurință peste sacoul de piele, pentru un plus de stil și pentru a scoate, în același timp ținuta din zona de anonimat.

Interăsănțenii

Din punctul meu de vedere, cele mai bune și delicioase sacouri se fac la Balmain, fără dar și poate, indiferent de material sau imprimeu.

Mai există și sacouri de piele care nu sunt tipice, care nu prezintă o investiție de viitor din cauză că pot deveni un trend trecător, dar în același timp dacă îți permiți pot fi piese de colecție.

De exemplu, avem sacoul de mai jos care este foarte cool și in your face, din cauza penelor, cu puțină imaginație poate fi integrat în diferite tipuri de ținute, dar nu recomand ca piesă în care să investești bani.

Indiferent de modul în care alegi să îl porți sacoul de piele, într-o combinație basic sau pe măsură poate deveni cea mai bună alegere mai ales când temperaturile încep să scadă.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s