Încă de marți se cunoștea deja faptul că Puma va lansa o nouă pereche de adidași.

Dar, un lucru care a surprins publicul este că adidașii Mayze se reîntorc în scenă, cu nimeni alta decât Dua Lipa.

Iunie putem spune că a fost o lună neașteptată, de la mini gențile Dior până, acum la campania celor de la Puma, totul a venit perfect pentru a întâmpina această vară.

Plus că deja ne putem bucura de acești noi adidași de la Puma, care se pot regăsi, momentan, pe site-ul acestora.

Tot ce trebuie să știi despre ei
Noii adidași Mayze sunt mai puri ca niciodată, mai exact sunt complet albi.

Designul original se păstrează, doar că sa mai adăugat o culoare în colecție și bineînțeles Dua Lipa care o să creastă substanțial vânzările Puma.

Sincer sunt destul de interesanți, nu au nimic special dar pot deveni un basic, probabil și o achiziție de viitor dar nu bag mâna în foc.

În orice caz, dacă chiar vă doriți să îi comandați, poate sunteți fani Dua Lipa, o să reușiți să îi integrați în foarte multe ținute, iar dacă sunteți mai mici de statură o să fie adidașii perfecți.

Despre prima colaborare Dua Lipa și Puma
În aprilie, Dua Lipa a mai colaborat cu Puma pentru a lansa primele perechi de Mayze și aparent colaborarea a fost una destul de reușită, deoarece acum avem o nouă pereche de adidași din această colecție.

De atunci colecția sa bazat pe versatilitate dar accentuând și aerul de star al Dua Lipei.

Pe atunci Dua Lipa spunea despre colecție că „Mayze se potrivește perfect, funcționează pentru mine pe scenă și în afara. Talpa clasică stivuită este atât de versatilă, încât o pot adăuga în foarte multe ținute. ”

De menționat este și fotograful Mario Sorrenti, care sa ocupat de pozele pentru prima campanie dar și de actuala.

Această lansare se numără printre cele mai așteptate din campanii ale lunii Iunie, concurând cu mini gențile Dior, colaborarea dintre Ralph Lauren și FEED, UGG x Telfar, Colecția capsulă dintre Versace și Lady Gaga pentru fundația Born This Way și bineînțeles multe altele.

Cred că nici prețul nu a șocat, fiind la fel ca și anteriori 99,95 €.

Deci, în această vară dacă vrei un aspect edgy, perfect pentru ținutele street style, dar în același timp păstrând linia clean și chic a ținutei, perechea de față este cu siguranță cea ce ai tu nevoie.

Iar surprizele nu se opresc aici, în această colaborare o să apară și o pereche pe negru complet care acum pe site este trecută la coming soon.

Deci, în câteva zile o să avem parte și de aceștia, în caz că preferați negru sau pur și simplu vi se par mai versatili decât cei albi.

Dar chiar dacă sunt basic și pot fi combinați în foarte multe ținte, aceștia nu au nimic special și nu faptul că au platformă nu îi face mai speciali, sunt destule perechi de adidașii care au acest gen de talpă.

Totuși alegi ce vrei, voiam doar să îți arăt că există variante care sunt asemănătoare și care în același timp sunt mult mai avantajoase în cea ce privește prețul.

Nu pot să mint sunt interesanți, dar cu siguranță nu speciali, probabil că singura chestie specială la aceștia este Dua Lipa.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s