Un trend foarte mare, dar despre care nu am mai vorbit până acum pe blog, sunt decupajele.

Poate că vă întrebați de ce am ales acum să vorbesc despre ele, iar răspunsul este simplu, acestea au devenit mai actuale ca niciodată.

Dacă se resimțea, încă de anul trecut o plăcere de a purta acest trend, ei bine, în acest an totul se schimbă.

Trendul a depășit cu mult granița de casual, ajungând chiar a fi considerat un articol perfect pentru mai multe stiluri și în special cel elegant.

Ce a transformat complet acest trend?
Mi se pare că pentru o anumită perioadă decupajele au început ușor, ușor să dispară din modă, așa cum se întâmplă și cu multe alte micro-trenduri.

Dar, ceva sa schimbat și mai precis acel lucru care a schimbat totul sunt premiile Oscar din acest an.

De la ținuta superbă pe care Zendaya a purtat-o pe covorul roșu, până la Carey Mulligan, Vanessa Kirby și Andra Day, această tendință a fost încurajată din toate părțile și datorită acestora decupajele au reușit să atingă standardul de piesă elegantă.

Cum poți să incluzi decupajele în stilul tău?
Vestea bună este că decupajele sunt foarte variate, de aceea pot fi integrate atât de ușor în foarte multe stiluri diferite.

De la un decupaj de tip top, care pot fi integrate într-o ținută sexy de primăvară-vară, până la un decupaj subtil în zona gâtului care poate fi integrat într-o ținută office, decupajele pot fi chiar o piesă indispensabilă din garderoba ta.

Macro sau micro trend?
După reîntoarcerea glorioasă de care am avut parte, pot să spun că decupajele nu mai sunt de mult un micro trend.

Sunt sigur că nici nu a fost vreodată sortit să fie unul iar prezența lui în lumea modei este mult mai veche decât pare.

Chiar dacă o să mai dispară din când în când din radar, sunt sigur că acest trend va reveni de fiecare dată să ne încânte, probabil și cu noi descoperiri.

În orice caz, decupajele își merită numele de macro trend.

Cât de bine au fost primite acestea pe covorul roșu?
Decupajele sunt un trend care a fost prezent de câteva sezoane în colecțiile designerilor, iar acesta a reușit să cucerească foarte multe celebrități, datorită faptului că poate fi o metodă foarte smart de a-ți arata pielea.

Dacă stăm să ne gândim la acest lucru, probabil că era inevitabil ca în acest an să nu vedem acest trend pe covorul roșu.

După cum era de așteptat de la un eveniment de acest gen, nu a fost arătată foarte multă piele la vedere, iar vedetele au defilat în tot felul de rochii diferite care au format un total look împreună cu accesorizarea.

Mă bucur să văd că mulți designeri au optat pentru acest trend la un asemenea eveniment, printre care: Gucci, Vera Wang și Valentino.

Cele mai bune creații mi s-au părut cele de la Valentino, pe această categorie, ținutele finale fiind mai mult decât potrivite pentru Oscaruri.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s