Carantina a fost un lucru care ne-a făcut să petrecem mai mult timp în casă.

Modul în care ne îmbrăcăm, în general poate rezona cu personalitatea noastră, dar și cu modul în care ne simțim și percepem lumea.

Atunci când pui mai mult efort în felul în care arăți, acest lucru se poate observa și în comportamentul tău și poate ajuta și la creșterea stimei de sine.

Dar, ce credeți acest lucru se aplică și când vine vorba de hainele pe care le purtăm în casă sau în orice altă situație în care nu ne vede nimeni?

Ei bine, pentru a afla răspunsul la această întrebare, citiți în continuare articolul.

Contează cum ne îmbrăcăm dacă nu ne vede nimeni?
Sunt sigur că mulți dintre voi au optat pentru piesele mai comode sau chiar pentru cele mai vechi și decolorate, poate că unii dintre voi nici măcar nu sau mai obosit să se schimbe de pijama.

Dar oare cum afectează acest lucru modul în cars te simți?

Atunci când te îmbraci în trening dar nu trebuie să faci nimic în aceea zi este un lucru comfy și foarte acceptat, neafectând modul tău de percepție. Dar să nu lași niciodată pijamaua pe tine tot restul zilei, acest lucru cu siguranță te va face să fi neproductiv pe toată durata acesteia.

Dar, dacă jobul tău sa mutat pe mediul online, te îmbraci corespunzător, deoarece acest lucru îți va spori performanțele, fiind o metodă testată.

Hainele rezonează cu starea de spirit?
Nu te îmbraci pentru ceilalți, te îmbraci pentru tine!

Cea ce nu înțelege multă lume este faptul că atunci când te îmbraci nu o faci pentru a fi plăcut de cineva, ci de fapt pentru tine însuți.

Cum am spus și mai sus dacă te vei îmbraca pentru muncă, chiar dacă o faci în interiorul casei, hainele au un rol important în pregătirea ta mentală pentru activitatea pe care tu o vei efectua.

Acest lucru are loc deoarece hainele pe care le porți în mod normal la muncă sunt asociate cu aceasta, iar pijamaua sau treningul cu relaxarea. Dacă încerci să le combini pe cele două nu vei obține, sub nici o formă, rezultatele așteptate.

Acestea sunt doar niște recomandări stilistice, dovedite științific, dar nu trebuie neapărat să le urmezi dacă te simți bine să îți rezolvi problemele și în pijama.

Dar, dacă vrei să fi productiv ce porți mai exact?
Cred că ar fi o prostie dacă ai merge chiar pe costum în această privință.

Chiar dacă lucrezi într-un mediu mai oficial, nu trebuie să te duci chiar în această direcție.

O ținută foarte cool pe care eu aș vedea-o mai mult ca perfectă în orice mediu este formată dintr-o bluză cu dungi, jeanși (în această ținută îi prefer pe cei albi, dar tu poți opta pentru orice alt tip) și cu siguranță te vei simți atât gata de treabă cât și stilată.

Dacă preferi o variantă mai elegantă a acestei ținute poți oricând înlocui bluza cu o cămașă simplă sau în dungi.

O altă variantă de ținută, ar fi o rochie, de orice tip și model de la o rochie boho până la una neo-western, probabil că toate ar putea să își facă treaba în această situație, iar pentru cele care nu sunt fane rochii, pantalonii culottes sau palazzo salvează mereu situația.

Orice ținută sau abordare ai alege, mereu să optezi pentru cea care se potrivește cel mai bine cu tine și cu modul în care te simți purtând-o.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s