Nu doar în cea ce privește moda, cât și în muzică, stilul anilor 2000 și implicit pop-punk-ul au reintrat în prim plan.

Cu revenirea lui Avril Lavigne pe scena muzicală, parcă și stilul ei caracteristic a început încet, dar vizibil să încurajeze și alte vedete în această direcție.

Fiind o subcultură a punk-ului, elementele acestuia sunt mai mult ca previzibile, iar adăugarea în viața de zi cu zi a fost mai ușor de făcut.

De la vedete din lumea muzicală, până la modele și de ce nu, chiar și cupluri, acest stil a cucerit foarte multe persoane în ultimul timp.

Pe podium sau street style?
Chiar dacă este un trend masiv, aș putea spune că este trendul sezonului, acesta nu a fost inspirat din colecțiile designerilor.

Da, putem spune că brandurile sau inspirat din stilul punk, dar nu din această subcultură, numită pop-punk.

Acest trend, ca multe altele a fost inspirat din street style și mai precis din stilul celebrităților.

De la vedete ca Avril Lavigne, Ava Max, Maggie Lindemann, YUNGBLUD și Machine Gun Kelly, toți sau inspirat din acest stil atât în muzică cât și în viața personală.

Cuplurile pop-punk
Stilul pop-punk mi se foarte cool, iar o persoană îmbrăcată în acest stil cu siguranță va atrage privirile.

Dar, cel mai cool lucru este atunci când reușești să îți convingi partenerul să încerce și el acest stil, rezultatul nu lasă loc de alte cuvinte, vedetele fiind fane ale acestei combinații.

Diferența dintre punk și pop-punk
Cred că pentru a obține un look pop-punk trebuie mai întâi să cunoști ce ar trebui să poți pentru a-l crea.

Chiar dacă este legat de stilul punk, nu trebuie să confundăm cele două categorii.

În muzică pop-punk-ul este o combinație dintre muzica rock și cea pop, dar acestă categorie poate fi diversificată deoarece există melodii mai apropiate de pop și unele de rock.

În lumea modei pop-punk-ul este o variantă mai potolită a punk-ului, există culorile stridente la păr dar creasta uriașă a dispărut, iar accesorizarea nu este atât de pronunțată.

Dar noua versiune a pop-punk-ul putem spune că este mai puțin restrictivă decât anterioara, iar acest lucru o să îl vedeți în partea următoare a articolului.

Ce sa întâmplat cu pop-punk-ul?
Stilul cu care eram obișnuiți în anii 2000, a survenit unele modificări, datorită, preferatelor noastre, rețelele de socializare.

Cum sa întâmplat și cu stilul grunge și goth, platformele de socializare TikTok și Instagram au reușit să le îndepărteze de emblema lor originală, combinând-le cu alte stiluri și formând mai multe subcategorii din acestea.

Acest lucru sa întâmplat și în cazul pop-punk-ului, care a devenit mai puțin restrictiv, îndepărtându-se un pic de stilul original.

Tendința aceasta de a dizolva total granițele dintre epocii și stiluri nu a apărut încă pe podium, chiar dacă de-a lungul timpului casele de modă și designerii au mai combinat anumite stiluri vestimentare între ele.

Dar, cine știe ce ne rezervă viitorul?

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Un comentariu la “ A revenit pop-punk-ul? ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s