Probabil că acest topic a fost discutat de foarte multe ori și există foarte multe opinii despre acesta.

Dar, în ciuda faptului că a devenit foarte mainstream, încă există persoane care nu știu adevărul despre alb și negru, pentru că despre cele două este vorba.

Sunt ele culori sau nu? Și dacă nu sunt culori ce sunt?

În acest articol veți afla adevărul despre cele mai populare nuanțe și bineînțeles, cele mai discutate din întreaga lume.

Ce este culoarea?
Înainte să decidem dacă cele două sunt, sau nu culori vom avea nevoie să aruncăm o privire asupra definiției acesteia.

Culoarea este senzația percepută de radiațiile luminoase asupra ochiului uman. Atunci când este reflectată foarte multă lumină vedeți alb, iar când nu este lumină negru.

Un obiect nu își schimbă cu adevărat culoarea, doar lumina reflectată este răspunzătoare pentru culorile pe care le vedem.

Sunt alb și negru culori?
Un exemplu concret ar fi curcubeul, în care nu putem regăsi negrul. Toate celelalte culori sunt reflexe ale luminii, cu excepția negrului.

Cum am spus și mai sus negrul apare în absența luminii.

Când vine vorba de alb, unii experții ar spune că aceasta este o culoare, deoarece și ea este un produs al luminii. Dar, poate din păcate, nici albul nu face parte din familia culorilor.

Pentru a fi culoare trebuie să provoci o emoție, cea ce negru și alb nu fac.

Chiar dacă unii dintre voi o să spună că negru provoacă emoții, fiind asociat cu moartea, acest lucru este fals, evenimentul în sine îți provoacă tristețe ci nu nuanța de negru.

Dar ce sunt atunci acestea?
Cred că răspunsul este foarte simplu, iar dacă ați analizat până acum articolul puteți să vă răspundeți singuri la întrebare.

Alb și negru sunt nuanțe sau non-culori, nu culori, iar dacă aveți întrebări asupra griului, vă anunț că acesta poate fi în două tabere, depinzând de combinația făcută pentru a-l obține, dar griul neutru, cel care se obține din combinarea de alb și negru este o non-culoare.

Ce vedem este cu adevărat alb și negru?
După cum am observat, albul și negrul pe care noi le vedem sunt de fapt combinații de alte culori întunecate sau deschise.

Singurele nuanțe de alb real sunt cele ale razelor solare, iar negrul poate fi regăsit în găurile negre.

Albul și negrul în lumea modei
Pot să spun că în cea ce privește moda albul și negru au și vor avea mereu un loc special, atât în cea ce privește colecțiile designerilor cât și în garderoba noastră (totuși aș spune că negru întrece albul în această categorie).

Look-urile all black la care apelăm de foarte multe ori, pentru că le vedem ca pe niște salvatoare, au devenit indispensabile, iar adicția noastă pentru negru crește de la an la an.

Nu pot să spun că o vad ca pe un lucru foarte bun, ținând cont de faptul că o culoare poate avea atuurile ei, dar din punctul meu de vedere este mult mai important să porți ce îți dorești și cea ce te face pe tine fericit.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s