Bijuteriile din sfera de couture sunt mereu un statement, dar și o pasiune nevinovată.

Chiar dacă în permanență putem regăsi lansări de noi capodopere, când vine vorba de primăvară parcă designerii se întrec pe sine.

Și după cum spunea Janice: „Oh My God!!”, acestea chiar sunt minunate.

În acest articol veți găsi cele mai cool tendințe de bijuterii, pe care trebuie neapărat să le încercați în acest sezon.

Lanțurile
De orice fel, de la cele pentru gât, până la cele agățate de pantaloni toate lanțurile, indiferent de gen, au reușit să atragă atât designerii când și publicul de pretutindeni.

Dacă vreți să mă refer chiar la un exemplu recent, Gucci a folosit acest gen de accesoriu în noua sa colecție despre care am vorbit în articolul anterior.

Coliere pentru evenimente
Genul de colier pe care regina dramei și a glamourului , Alexis Colby cu siguranță l-ar fi purtat și care va atrage orice privire.

Avem chiar o selecție destul de mare de astfel de coliere, multe dintre ele fiind recent lansate, de la branduri ca: Dior, Cartier, Van Cleef & Arpels, Chanel și bineînțeles Bulgari.

Perlele
Poate că unii se așteptau să dispară din peisajul acestui sezon, din cauză că au fost în centrul atenției și anul precedent.

Dar, din potrivă perlele rămân în continuare un statement și putem vorbi, de ce nu și de multe moduri diferite de a le include în mai multe stiluri vestimentare.

Accesorii inspirate după corpul uman
Dacă ne aducem bine aminte acest lucru nu este o premieră, fiind încă o dovadă că moda se repetă, aici fiind vorba de celebrele mănuși cu unghii lansate de inegalabila, Elsa Schiaparelli.

Tot despre casa de modă Schiaparelli este vorba când mă refer la faptul că acest gen de accesorii revin în moda acestui nou sezon.

De la cercei în formă de ochii, la coliere cu insecte și dinții de aur care au șocat o lume întreagă, acestea sunt rețeta unei primăveri pe gustul fiecăruia.

Coliere telefon
Probabil le cunoașteți deja foarte bine, pentru că de la începutul acestui an au început să îți facă simțită prezența.

Dacă nu v-ați dat seama, este vorba de colierele care îți țin în același timp și telefonul.

Nu pot să spun că au o utilitate foarte mare și probabil o să simți și o nesiguranță legată de telefon, dar cu siguranță va fi un accesoriu care nu se va lăsa neobservat.

Cercei imenși
Ești o persoană exhibiționistă, care nu se ferește să fie în lumina reflectoarelor?

Acești cercei sunt definitely pentru tine!

Depinzând de model, poți avea surpriza de a constata că de fapt pot fi incluși în destul de multe combinații și vei zdrobi iluzia bradului de Crăciun.

Colier colorat
Ultimul dar nu cel din urmă, este un colier pe care l-aș încadra mai mult în categoria de accesoriu de vară, dar care poate să își facă treaba și în acest sezon.

Acest colier cu siguranță te duce cu gândul la vacanță, fiind completarea perfectă pentru o ținută de plajă.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s