Poate este un pic exagerat să spun că poți renunța chiar la toate hainele pentru un cardigan, dar veți rămâne surprinși când o să aflați în câte moduri poți purta, de fapt acest articol vestimentar.

Cardiganul este un articol pe care îl putem regăsi în aproape fiecare epocă, de la stilul preppy din anii ’50, până la purtarea acestuia mult mai sexy în anii ’90, dar doar în acest moment putem spune că acest articol atemporal a reușit să se ridice la standardul de piesă chic.

Iar, acest lucru se datorează, inevitabil multitudinii de moduri de al purta în acest moment, pentru că atunci când ai imaginație poți transforma orice piesă banală în tot cea ce îți dorești.

Clasicismul chic
Chiar dacă are o istorie foarte interesantă, nu o să încep să o depăn pe toată, dar vreau să vă reamintesc cele mai importante aspecte despre acesta.

Cardiganul modern pe care îl cunoaștem astăzi a devenit o piesă esențială, exact ca și jacheta de motociclist, rochia neagră și blugii din denim.

De asemenea, cardiganul este o piesă care a reușit să se păstreze relevantă până în zilei noastre, având apariții chiar și pe scena cinematografică, de la personajul bombă al lui Cameron Diaz în There Something About Mary , care purta un cardigan modest, cu o bluză slinky, până la Heather Graham în Bowfinger, care a îmbrăcat un cardigan galben canar completat cu o garnitură de guler de blană care i-a arătat buricul.

Cardiganul lung
Încep cu cea mai simplă, basic și ușor de făcut combinație pe care dacă ai cumva un cardigan de acest gen în garderobă cu siguranță ai mai făcut-o.

Iar, aceea este purtarea unui cardigan lung exact ca și un palton. Depinzând de culoarea cardiganului, poți oricând opta pentru foarte multe combinații și piese vestimentare.

Pentru un look cât mai relaxat, vă recomand o pereche de jeanși largi și un t-shirt basic.

Transformare
Foarte mulți oameni se gândesc că este mult mai ușor să porți o piesă exact așa cum este dată, iar alții nici nu se întreabă dacă ar putea exista un alt mod de a purta acel articol.

Pentru aceștia probabil o să fie un șoc când o să vadă că această piesă se poate schimba în atâtea moduri.

De exemplu, poți să îl porți cu spatele ca un pulover, sau de ce nu poți oricând să îl porți ca un crop top, sau cu umerii goi.

Rochie
Aici există două moduri de a percepe lucrurile, pentru că dacă de exemplu ai un cardigan lung, cum a fost cel prezentat în primă fază poți să îl strângi cu o curea în talie, obținând o rochie.

Iar, al doilea mod de percepție ar fi acela că există acel gen de cardigane cu un cordon în talie, care seamănă cu halatele și care pot și purtate ele ca atare ca rochii, depinzând desigur de cât de lungi sunt.

Combinarea în ținutele office
Chiar dacă cardiganul este o piesă care merge foarte bine în țintele street style, acest articol excelează și când vine vorba de ținutele elegante.

Când temperaturile îți permit, adăugarea unui cardigan în locul topicului sacou, poate fi chiar o alegere inteligență, iar depinzând de materialul ales, probabil că unii nici nu vor sesiza diferența.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s