Chiar dacă unii nu îl mai suportă, iar alții abuzează prea mult de el, logo-ul pe articolele de îmbrăcăminte nu ne va părăsi nici în acest an.

Dacă ar fi să ne luăm după colecțiile din acest sezon, logo-ul este mai relevat ca niciodată, designerii abuzând din plin de el.

Acesta chiar a ajuns la un alt nivel, dacă stăm să ne gândim la casele clasice de modă care au intrat și ele în priza logo-urilor.

Un exemplu bun ar fi Chanel care a inclus acest artificiu în colecțiile sale, dar mai avem și alte case precum Dolce&Gabbana, dar bineînțeles adăugarea acestuia în colecții a fost într-un mod cât se poate de artistic.

Un alt designer care a intrat și el în frenezia logo-urilor este Nicolas Ghesquière (Louis Vuitton), care îi îndrumă pe fanii brandului să se ducă la vot, printr-un tricou cu slogan.

Ce sa întâmplat cu logo-ul, cum a ajuns acesta atât de popular sau de ce există reticențe legate de el?
Datorită faptului că unii oameni voiau să facă parte dintr-o categorie de persoane sau doar să își etaleze noile achiziții într-un mod in your face, prin logo-ul mărcii respective, alții au început să aibă reticențe față de acesta asociindu-l cu aceea categorie de persoane.

Chiar dacă logo-urile pot fi purtate și într-un mod nu foarte stylish, putem găsi pe piață și logo-uri foarte cool, ca de exemplu cele artistice, menționate mai sus.

Logo-ul se popularizează în timp, în funcție de cerere!

Logo de tip graffiti
Din sfera logo-urilor, cel de tip graffiti mi se pare o alegere foarte cool!

Cred că cea mai memorabilă reprezentație de acest gen, este rochia albă care a fost mânjită de grafitti de către roboții lui McQueen, pentru colecția de Primăvară-vară 1999.

În orice caz, acesta mi se pare foarte relevat și astăzi fiind unul foarte cool, putând fi făcut manual.

Logo de tip mesaj
Cred că este unul dintre cele mai folosite dintre toate, fiind foarte util mai ales atunci când vrei să transmiți un mesaj sau o încurajare.

Cred că bradul Chloé a exprimat cel mai bine acest lucru în noua sa colecție, mizând doar pe acest gen de logo, fiind destul de vizibil în multe dintre ținutele prezentate.

Mini logo
Logo-ul mic care poate fi pus pe un buzunar sau într-un colț al articolului vestimentar, reprezentând numele brandului sau chiar o animație, este unul basic care întotdeauna va reprezenta bunul gust.

În acest an casa de modă ETRO a inclus foarte bine acest gen de logo în ținutele propuse pe podium, fiind plasat în general pe tricourile brandului.

Logo peste tot
Cred că uneori poate fi o idee interesantă să optezi pentru un articol plin de logo-uri, dar desigur acest lucru deprinde de articol și de logo-ul ales.

Vă recomand să optați pentru un logo nu foarte vizibil și bineînțeles nu foarte mare, ca în exemplul de față.

Nu vă recomand logo-urile mari, cum au fost cele din colecția de toamnă-iarnă 2019-2020 de la Dolce&Gabbana.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s