Există diferite tipuri de încălțăminte care au trecut de mult de gradul de trend și au ajuns la rangul de piesă clasică.

Dar, dintre acestea există o pereche de încălțăminte atemporală care nu a căpătat de-a lungul timpului o atenție pe măsură.

Pentru că avem, acum, celebrii Birkenstocks, sandalele și minunatele socks boots, am uitat de o piesă care cu siguranță nu va ieși niciodată din modă.

Un lucru foarte bun pentru aceștia, este că în acest an mocasini, pentru că despre ei este vorba, vor fi una dintre cele mai purtate piese ale sezonului, combinând farmecul clasic cu versatilitatea minimalistă.

De unde poți face rost de o pereche de mocasini?
În timp ce selecția dintre mărcile de designer este abundentă (vezi Gucci, JW Anderson și ATP Atelier). Există și opțiuni mult mai avantajoase, în cea ce privește prețul, în magazinele de fast fashion.

O alegere mult mai bună, dar mult mai greu de găsit, ar fi second hand-ul în care dacă aveți timp puței să vă încercați norocul și de ce nu, să găsiți articolul chiar la un preț mult mai avantajos.

În cele ce urmează o să vă arăt câteva combinații în care puteți include acest articol vestimentar.

Cu un sacou supradimensionat
Sacourile oversized, sunt un articol care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Dacă nu ai încă unul în colecție, poți fără probleme să iei unul din garderoba iubitului, a soțului, a fratelui sau al tatălui tău sau dacă chiar nu găsești poți oricând să optezi pentru unul din SH.

Fustă mini
O fustă mini în combinație cu mocasini și o pereche de șosete albe la vedere mi se pare în primul rând un clasic și în al doilea rând, o combinație perfectă pentru orice.

Chiar dacă te duce un pic cu gândul la școală, probabil acest lucru oferă și farmecul ținutei și de ce nu șosetele pot fi chiar un artificiu care scoate ținuta din zona ei de previzibil.

Jeanși evazați jos
În general orice tip de jeanși este o alegere foarte bună, atunci când vine vorba de asocierea acestora cu mocasini.

Dar, cea mai bună variantă, din punctul meu de vedere, rămân cei evazați, care vor oferi un plus de eleganță, iar fără dar și poate ținuta rezultată va fi una cât se poate de clasică.

Biker jacket
Chiar dacă mocasini sunt o piesă foarte elegantă, asta nu înseamnă că pot fi asociați doar la ținute de acest gen.

În combinație cu o jachetă biker din piele ecologică și o pereche de jeanși rupți, vom reuși să scoatem mocasini din zona lor de previzibil și de ce nu, să îl includem și în alte stiluri vestimentare.

Trench-ul
O combinație dintre un clasic cu un alt clasic nu va da greș niciodată.

Pe cât de elegantă pare combinația de față, pe atât de ușor este de făcut, iar ținuta ta va fi una corectă atât din punct de vedere cromatic, cât și vestimentar, dar și una foarte rapid de făcut, pentru persoanele care nu au prea mult timp la dispoziție.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s