Lady Gaga este una dintre cele mai controversate și nonconformiste vedete din lume.

Acesta sa făcut foarte remarcată prin stilul ei eclectic și plin de suspans.

De la ținute pe care nici nu ți le-ai fi putut imagina pe o persoană, până la styling-uri în aparență simple dar with a twist, acesta a reușit să facă vâlvă nu doar în lumea muzicii cât și în cea a modei.

Putem spune cu ușurință că Gaga se numără printre artiștii ai căror stilul se integrează perfect cu personalitatea, iar acest lucru merită după mine cu vârf și îndesat, termenul de fashion icon.

Stilul ei în evoluție
Încă de la început Lady Gaga prezenta un mare interes pentru lumea modei.

Ținutele ei nonconformiste au fost mereu prezente în viața acesteia, căutând întotdeauna să se deosebească de mulțime.

Dantelă neagră corsetată, sutiene cu oglindă disco, decalcomanii pentru ochi sclipitori și aripi de gândac toate incluse, acestea erau atuurile pentru un look a la Gaga.

Dar, cine ar putea uita celebrul ei look de carne de la Premiile MTV VMA-urile din 2010? Acesta a fost mare subiect de discuție la vremea aceea.

Un lucru pe care Gaga a știut mereu să îl facă este să combine foarte bine arta cu moda.

Chiar dacă uneori a fost considerată ca fiind extremă, acest lucru nu a împiedicat-o niciodată să intre în ofensivă pentru a face o declarație, fie că este vorba de modă, politică sau orice altceva.

Vă amintiți când a purta o jachetă făcută exclusiv din păpuși Kermit the Frog pentru a lua o poziție împotriva purtării unei blănuri reale? Acest lucru merită consemnat în istorie.

Cum a devenit Lady Gaga?
Chiar dacă muzica era de la patru ani preferata ei și putem spune că o lua foarte în serios, faima nu a ajus chiar așa de repede la sursă.

Dar după ce a ajuns, în sfârșit să se facă reparată prin abilitățile sale muzicale, Gaga a profitat de asta pentru a-și crea o imagine a perucilor blonde și a costumelor de pisică.

Lady Gaga este o pictogramă pop care a câștigat laude la nivel mondial pentru individualitatea sa artistică. Ea a dovedit că nu există standarde pentru a fi vedetă.

Look simplu pentru covorul roșu
Chiar dacă Lady Gaga este un icon al ținutelor extra, în ultimi ani ea a renunțat de multe ori la prea multe artificii și a optat pentru niște look-uri mai clean.

Pentru unii aceat lucru este văzut ca o parte mult mai bună fiind considerate mult mai corecte, dar din punctul meu de vedere o prefer pe Gaga extra.

Dar, chiar și așa există și câteva outfituri mai simple care mi se par foarte bune. Cum ar fi, look-ul de la lansarea proiecției în premieră a „American Horror Story: Hotel”.

Acesta fiind un look foarte clasic dar și sexy în același timp.

Lady Gaga, o inspirație și în viața de zi cu zi
Unii vor spune că ținutele lui Lady Gaga sunt mult prea nonnormative pentru a fi purtate în viața de zi cu zi.

Dar, din contră există chiar look-uri care pot fi luate cu succes ca o inspirație, dar bineînțeles dacă nu vă plac câteva elemente acestea pot fi schimbate, din punctul meu de vedere este mult mai importantă estetica look-ului și faptul că acesta poate fi luat ca o formă de inspirație.

Cred că Lady Gaga își merită pe deplin numele de fashion icon, aceasta încurajând prin modul în care se îmbracă să fi tu însuți și să nu îți pese de părerea celorlalți, mai ales că atunci când vine vorba de modă, nu există risc pe care nu și-l asumă.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s