Army print-ul a fost unul dintre cele mai populare printuri acum câțiva ani.

Printul care este implicat de hainele militarilor este de ceva ani unul care a cucerit și lumea modei.

În ultimul timp acesta a revenit spectaculos în modă, poate și din cauza vremurilor în care ne aflăm.

Dar putem spune măcar că lumea modei nu a avut de suferit, ba chiar sa inspirat prin a scoate curat numele acestui print care a fost pătat pentru un anumit timp.

Ce este printul camuflaj?
Camuflajul a fost dezvoltat de către militari pentru a permite vânătorilor / soldaților / tancurilor / navelor de luptă să se apropie sau să treacă neobservate de pradă / dușmani. Modelele și nuanțele se bazează pe mediile în care sunt purtate, inclusiv deșerturile nisipoase și pădurile cu frunze.

Dar, astăzi acest print a trecut cu mult această graniță, fiind purtate de la high street până la high fashion și bineînțeles vin și într-o sumedenie de culori: albastru închis, neon, roz pastel sau verde standard (acesta fiind culoarea clasică).

Cum să incluzi acest print în stilul tău?
Cred că cele mai ușor de făcut dar și cele mai clasice combinații sunt cele casual pe care le puteți face de fiecare dată când ieșiți în oraș.

O ținută street style cu o jachetă în acest print, cu siguranță se va face remarcată. Chiar dacă ținuta putea să fie simplă în aparență, adăugarea unei jachete army, schimbă cu totul rezultatul final.

Sau dacă vreți ceva simplu și cool puteți opta pentru pantalonii cargo care au fost foarte populari anul trecut, dar încă putem spune că îți fac treaba, mai ales dacă au și un print pe măsură.

Poți crea ținute elegante cu acest print?
Nu pot să spun că te poți duce pe o zonă de super elegantă cu acest print, dar dacă totuși doriți ceva de început, puțin mai elegant va recomand: puloverele cu acest print, vestele sau gențile.

Chiar dacă nu o să puței să mergeți pe o zonă de glam cu print-ul army, din cauza faptului că acesta merge cel mai bine în țintele casual, asta nu înseamnă că nu putem să profităm din plin și să îl includem în tot felul de outfituri diferite.

Camuflaj pe covorul roșu
Chiar dacă print-ul army nu a fost niciodată o alegere foarte bună pentru un eveniment, se pare că Madonna a încălcat total această regulă.

În cadrul Met Gala din 2017, Madonna a optat pentru o rochie Moschino, făcută de nimeni altul decât Jeremy Scott.

Brandul Moschino, fiind deja foarte cunoscut pentru outfiturile sale emblemă, această rochie nu putem să spunem că vine ca o surpriză.

Iar dacă ar fi să fim sinceri, combinația este una foarte reușită.

Sunt reticențe privind purtarea acestui print
Din cauza evenimentelor din SUA există unii oameni care au anumite reticențe când vine vorba de a îmbraca în continuare acest print.

Dar, spre surprinderea unora acestă reticență nu este și în rândul designerilor, care vor continua să fabrice articole de acest gen, deci nu o să ducem lipsă de ele.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s