Chiar dacă pentru unii acest an nu a început exact așa cum îți doreau, acest lucru nu se aplică și în cazul lui Kelly Rowland.

Fosta membră a trupei Destiny’s Child, putem spune că a început anul în forță!

Încă din luna ianuarie, programul cântăreței a fost arhiplin, având în vedere nașterea celui de-al doilea copil, reîntoarcerea pe sfera muzicală prin lansarea unor noi piese, a filmat un nou film și bineînțeles, împlinirea vârstei de 40 de ani.

Dar cea mai mare realizare dintre acestea este, intrarea acesteia în lumea modei, iar în articolul de azi despre asta o să fie, de fapt vorba.

Kelly Rowland se alătură lumii modei?
Nu putem să spunem că Kelly este străină de lumea modei, dacă ar fi să luăm în considerare faptul că ea recent a lansat o colecție capsulă pentru JustFab.

Dar, Rowland vrea să se extindă și pe piața de încălțăminte dar și îmbrăcăminte compusă special pentru confort.

Ce fel de încălțăminte vrea să creeze?
Chiar dacă am fost obișnuiți să o vedem în pantofi cu tocuri remarcabile, de când a început criza coronavirus, acesta sa decis să își schimbe prioritățile.

Ea declară : „Dinamica sa schimbat de când a început pandemia. Ați văzut-o mai ales în această vară, când mulți oameni purtau sandale confortabile, teniși și adidași. Văzând asta m-a determinat să mă gândesc la cum se transformă aceste schimbări în stilul primăverii ”.

În colecție acesta a inclus sandale, espadrile, ghete foarte comode și bineînțeles celebrele socks-boots.

Încercarea de a crea perechea de încălțăminte perfectă!
Rowland a încercat pentru această colecție să se supună nevoilor clienților și să creeze niște piese stylish, dar în același timp confortabile care să te dacă să le cumperi negreșit.

Acesta sa bazat pe experiențele ei anterioare cu încălțămintea pentru a rezulta piesa finală.

Inspirația pentru acesta
După cum probabil știm deja ea este o fană convinsă a anilor ’90. Acesta a vrut o pereche de încălțăminte versatilă, dar foarte diversificată și care să meargă de minune cu celelalte piese din garderoba ei, ajungând să creeze o piesă clasică.

Despre campania din spatele colecției
Campania a fost special concepută atunci când era încă însărcinată, fiind o strategie bună de marketing.

Acesta declară: „A fost un alt mod de a nu te gândi la pandemie”, explică ea. „Să mă pot exprima și să mă scot din acel moment. Am vrut ca această campanie să fie diversă în ceea ce privește aspectul, stilurile și tipurile de corp. Toți sunt atât de diferiți; Nykhor este superbă, desigur, dar îi poți simți puterea în felul în care se poartă. Apoi o ai pe Diana, care are o calitate fără efort care a apărut în platou, în mișcările ei și cum a purtat hainele. Pritika era atât de grațioasă și avea acest calm în legătură cu ea. Împreună au adus hainele la viață. ”

Chiar dacă colecția conține în mare parte încălțăminte, acestea nu sunt singurele piese, ea a mai adăugat, bluze cu umeri goi, rochii din tricot și tot felul de piese personalizate.

Colecția creată de către aceasta este una foarte simplistă, dar clasică în același timp, venind în niște culori foarte basic care pot fi combinate cu foarte multe alte piese vestimentare.

Campania legată de aceasta a reușit să le facă curioase pe multe femei, indiferent de vârstă sau de forma corpului, nu având un public cheie ci mai degrabă o deschidere pentru o largă paletă de persoane.

Pe scurt colecția propusă de către Kelly Rowland este mai mult decât o simplă colecție, ea este o declarație.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s