Se știe faptul că trend-urile nu sunt un lucru obligatoriu care trebuie urmat cu strictețe, acestea ne dictează doar moda noului sezon.

Chiar dacă există tendințe trecătoare, adică micro trend-uri, despre acestea am vorbit într-un alt articol, există și tendințe mari care o să influențeze major moda noului sezon.

De la rochiile vaporoase, până la printurile abstracte și de ce nu piesele basic cu un twist, toate acestea și bineînțeles multe altele, vor avea o influență puternică asupra modei noului sezon și implicit asupra noastră.

Unii designeri au mizat pe simplitate, alți nu sau decis să își arate creativitatea și de a explora noua paletă de culoare a primăverii, în orice caz ambele abordări au fost la fel de apreciate de către public.

Blugii largi
Dacă vă aduceți aminte v-am spus într-un alt articol că jeanși vor ajunge cel mai mare trend al anului 2021, iar acest lucru se demonstrează și din colecțiile pentru primăvară-vară.

Chiar dacă jeanși au fost o piesă clasică, iar cei skinny au fost de mult înlocuiți de cei mai largi, acest principiu rămâne în picioare iar blugi foarte lungi continuă să prindă teren în fața celor strâmți.

Rochii fanteziste
Cu toate că pandemia ne-a răpit plăcerea de a purta rochii fantastice pentru evenimente, pentru primăvara aceasta designerii au fost foarte optimiști și ne-au adus în prim plan o sumedenie de astfel de rochii.

Dacă vor fi sau nu ocazii pentru a le purta, rămâne de văzut, dar cu siguranță frumusețea acestora te va atrage în plasa cumpărăturilor.

Printurile abstracte
De la arta abstractă trecem la hainele cu printuri de acest gen, iar acest lucru mă bucură foarte mult din simplul motiv că arta și moda s-au întrepătruns din nou.

Pe lângă acestea dungile curcubeu fac și ele furori fiind o pasiune mai veche din 2020, acestea reprezentând speranța și optimismul.

Basics dar cu un twist
Piesele baiscs vor fi mereu cele mai importante articole din orice garderobă, mai ales din cauza faptului că poți crea foarte multe outfituri cu ajutorul lor.

Chiar și în acest sezon ele sunt foarte populare și vor rămâne așa pentru mult timp, dar în primăvara asta vor putea observa și niște actualizări ale acestora, ca de exemplu o cămașă care este în același timp și un palton.

Outfituri monocrome
Ținutele monocrome vor fi și vor rămâne pentru totdeauna un statement.

Acestea pot fi purtate în orice sezon, de la iarnă, până la vară, dar cel mai prielnic anotimp pentru ele mi se pare primăvara, iar de această părere sunt și marile case de modă care propun frecvent acest look, cea mai emblematică fiind Max Mara.

Spatele gol
Trendul spatelui gol face furori, mai ales în cea ce privește online-ul.

Poate fi foarte ușor să cazi în plasa acestora dar atenție, cele mai prielnice situații de ale purta sunt la plajă sau când vine vorba de îmbrăcăminte mai formală seara.

Fustele mini
Chiar dacă în ultimii anii designerii au mizat pe fustele midi, în acest sezon au luat amploare cele mini.

Pentru mai multe informații despre istoria fustei mini am un articol separat pe blog despre acestea.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s