În orice anotimp și la orice oră avem nevoie să fim cât mai sănătoși pentru a ne continua activitățile și pentru a încuraja starea de bine.

Chiar dacă, alimentele sunt cele mai bune surse de vitamine și proteine, uneori acestea nu sunt destule pentru a ne feri de viruși și pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos, posibil.

Probabil, le cunoașteți deja, iar dacă nu, o să faceți astăzi cunoștință cu minunatele și binevenitele suplimente alimentare care pot să aducă surplusul de vitamină lipsă din corp și de asemenea, în cantități potrivite să micșoreze riscul de răceală.

Dar, atenție dacă cumva luați deja anumite medicamente, unele dintre suplimentele de mai jos nu sunt indicate a fi combinate cu acestea, iar dacă suferiți de vreo boală nu vi le recomand fără a vă consulta mai întâi cu un medic.

Vitamina C
Cred că este cel mai popular supliment alimentar din toate cele ce urmează, datorită faptului că acestea sunt oferite foarte des copiilor.

Acesta își merită popularitatea, din plin, datorită faptului că susține funcția diferitelor celule imune și le îmbunătățește capacitatea de a proteja corpul împotriva infecțiilor.

Iar, studiile arată că persoanele care au consumat frecvent acest supliment, dar care au și un nivel de stres ridicat, au reușit să obțină o protecție mult mai mare împotriva răcelii.

Vitamina D
Chiar dacă este o vitamină foarte importantă pentru sistemul imunitar, există unii oameni care au un deficit de vitamină, iar acest lucru poate afecta negativ funcția imunitară.

Soluția este una simplă, suplimentarea acestei vitamine, iar acest lucru poate chiar să te protejeze împotriva infecțiilor tractului respirator.

Zinc
Zincul este esențial pentru funcționarea sistemului imunitar.

O deficiență a acestui nutrient afectează în mod semnificativ capacitatea sistemului imunitar de a funcționa corect, rezultând un risc crescut de infecție și boală, inclusiv pneumonie

Iar, inevitabil consumarea acestora duce la reglementarea problemelor și chiar îmbunătățirea sistemului imunitar.

Vitamine din complexul B
Există în farmacii foarte multe tipuri de medicamente din sfera complexului B, iar acest lucru este unul nemaipomenit.

Vitaminele din complexul B, inclusiv B12 și B6 sunt foarte importante pentru organism, acestea oferind un sistem imunitar sănătos.

Propolis
Când spun propolis, mă gândesc automat la reclama cu albinele, Propolis C Răceală și Gripă, nu știu dacă sunt bune sau nu pentru că nu le-am încercat dar cred că efectul reclamelor și-a spus cuvântul.

Există totuși diferite feluri de suplimente cu propolis. Propolisul fiind un material asemănător rășinii produs de albine destinat utilizării ca etanșant în stupi.

El are efecte impresionante de îmbunătățire a imunității și poate avea și proprietăți antivirale.

Echinacea
Este un gen de plante din familia margaretelor. S-a demonstrat că anumite specii îmbunătățesc sănătatea imunității și pot avea efecte antivirale împotriva mai multor virusuri respiratorii.

Acesta vine de obicei în parteneriat cu Propolisul, având proprietății antivirale ca și acesta iar, cel mai important lucru este că ele luptă împotriva mai multor virusuri respiratorii, inclusiv virusul sincițial respirator și rinovirusurile.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s