Chiar dacă campanile sunt un lucru, prin ansamblu, comercial, acestea pot fi și un mod de inspirație dacă stai să le analizezi pe toate în parte.

În fiecare an, putem spune că designeri și marile case de modă se întrec pentru a crea cele mai cool și inovatoare campanii, pentru a reuși să îi atragă pe tot mai mulți oamenii.

Campanile nu sunt doar un lucru care se face o dată pe an, dar cele mai menționabile campanii sunt mereu cele de primăvară-vară.

Chiar dacă unii designeri mizează pentru campanii clean și fresh, ca de exemplu Michael Kors, alții ca de exemplu Marc Jacob sau Kenzo, au optat pentru un stil mult mai excentric.

În orice caz, oricare ar fi varianta de abordare, campanile noului sezon vor fi pe măsura așteptărilor iar creativitatea se poate observa din plin.

Dior
Cred că această campanie, care ne-a fost oferită de casa de modă Dior este una dintre preferatele mele.

În primul rând vizualul face totul când vine vorba de o campanie, iar faptul că Dior sa inspirat din operele lui Caravaggio, este un lucru demn de menționat și bineînțeles de lăudat în aceeași măsură.

Versace
Nu pot să spun că această campanie pe care Versace ne-o propune în noul sezon este una neașteptată, pentru că în mare parte aceasta se bazează pe stilul iconic Versace.

Însă un lucru este de menționat și acela ar fi gențile, care dacă vă aduceți aminte, fac parte din acel gen de genți care o să fie foarte populare în acest an.

Kate Spade
Trebuia neapărat să menționez această campanie, datorită faptului că este una foarte drăguță și în același timp inedită.

Campania exprimă perfect definiția primăveri și cu siguranță te va lăsa cu un zâmbet pe buze doar privind-o.

Marc Jacobs
O campanie pe cât de cool pe atât de memorabilă.

Probabil că în aparență poate părea o campanie basic, datorită fundalului, dar în esență mi se pare mult mai mult de atât iar datorită acestui fundal boring, designerul a reușit să atragă atenția asupra punctului central, adică modelul.

Tommy Hilfiger
În noua sa campanie Tommy Hilfiger, ne trimite direct în vestul sălbatic.

Cred că cel mai interesant lucru la această campanie este că ne trimite cu gândul la piesa Old Town Road, iar parcă fiecare poză pare a fi o declarație pentru Lil Nas X.

Moschino
Acest brand a ales să meargă într-o direcție foarte caracteristică acestuia, iar modelele au ajuns să se transforme în marionete.

Moschino este deja un brand care uimește prin creativitatea acestuia și mai ales prin exhibiționism, având același tipar ca bradul Schiaparelli.

Michael Kors
Alegând să meargă pe o linie simplă și clasică, brandul Michael Kors nu a dat niciodată greș pe această nișă.

În campania de primăvară-vară, se poate observa cu ușurință că eleganța este punctul forte.

Kenzo
Casa de modă, putem spune cu ușurință că a reușit să ne cucerească cu noua campanie din acest an, acesta fiind și a doua campanie al lui Felipe Oliveira Baptista, pentru Kenzo.

Această campanie este una foarte cool, prin simplul fapt că ne testează imaginația și ne face să călătorim în jurul lumii doar prin intermediul fotografiilor.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s