Chiar dacă trend-urile, nu trebuie luate neapărat ad litteram și nici nu trebuie să se urmăm, în cazul în care nu ne regăsim în ele, acestea sunt un lucru inevitabil și unul care dictează tot cea ce se întâmplă în modă.

Astăzi nu o să vorbim despre trend-urile mari care reușesc, chiar să rămână în modă pentru mult mai multe sezoane, iar unele dintre ele pot să ajungă la rangul de piesă clasică.

Ci, din potrivă, o să vorbim despre cealaltă categorie, adică micro trend-urile, care poate pentru unii, din păcate nu o să stea foarte mult alături de noi.

Chiar dacă micro trend-urile nu se împac prea bine cu timpul, dacă aveți unul, sau mai multe, trend-uri care vă fac cu ochiul din cele enumerate mai jos și care în același timp se potrivește și cu stilul tău vestimentar, poate chiar să rămână cu tine pentru o mai lungă perioadă de timp.

Pentru că, un lucru care nu mai este neapărat în trend nu înseamnă că nu poate fi inclus printre piese tale clasice.

Hamurile
Am ales să încep cu un articol care poate fi inclus și în ținutele tale din acest sezon și care poate să te însoțească și în primăvara următoare.

De la celebrele corset-uri, am ajuns acum la hamuri, care după cum se poate observa din colecțiile designerilor este un articol chiar foarte versatil în acest sezon, fiind purtat atât cu paltoane, rochii, cămăși, dar și pe pielea goală.

YIN & YANG
Dacă nu mă înșel, acum câțiva ani semnul YIN & YANG era foarte popular în cea ce privește articolele vestimentare.

Și după cum pare acesta a revenit, poate surprinzător, din nou pe scena modei, dar din punctul meu de vedere acest lucru este unul bun mai ales dacă ținem cont de semnificația acestuia.

Imprimeurile retro
În această vară putem spune că ne întoarcem în anii 60s și bineînțeles 70s, iar articolele vestimentare vizate sunt: rochiile, pălăriile, costumele de baie, cămășile și cu siguranță vor fi multe altele care vor intra în acest cerc vicios.

Pe cât de psihedelice sunt, pe atât de vintage, acestea putând fi găsite în foarte multe second hand-uri.

Topurile second-skin
Cred că încă de anul trecut topurile second-skin și-au făcut, deja simțită prezența.

Din cauză că pot fi foarte versatile, dar și pentru că poți crea foarte multe layering-uri cu ajutorul lor, aceste topuri au devenit foarte populare, dar alegerea unei piese de genul poate fi uneori foarte grea deoarece există foarte multe printuri din care poți alege.

Eșarfe XXL
Când mă refer la eșarfe mari, mă refer la eșarfele imense.

În acest sezon să porți eșarfă a devenit un lucru foarte fashion și stylish, iar cu siguranță au dispărut de mult barierele de piesă folosită doar pentru a oferi căldură.

Cred că partea cea mai bună este că acesta se potrivește fiecărui stil, purtând fi adăugată în ținute șic, office, casual, sau chiar, preferatele mele, punk.

Sandalele de pescar
Lumea sa îndrăgostit de articolele pescărești, începând cu pălăria de pescar care după mine a devenit mai mult decât un micro trend, până la sandalele de pescar, oamenii au devenit atrași de stilul pescarilor.

Acest fel de încălțăminte a fost destul de mortă pentru o perioada dar, acum putem să spunem că sa renăscut din cenușă și este mai actual ca niciodată.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s