Chiar dacă partea de cosmetică și cea de lenjerie intimă este foarte profitabilă pentru Rihanna și implicit, pentru casa ei de modă Fenty, când vine vorba de îmbrăcăminte putem spune că nu a reușit să se ridice la așteptările pieței.

Au trecut doar doi ani de când casa de modă de lux Fenty a Rihannei a fost lansată sub egida companiei LVMH, dar eticheta pare acum să se închidă.

Rihanna a fost prima femeie de culoare care a reușit să conducă un brand de lux, în cadrul acestui conglomerat dar, din păcate, acest lucru nu a reușit să prevină cea ce urma să se întâmple.

De ce se închide Fenty?
Din cauza faptului că prețurile la lenjerie și cosmetice sunt mult mai mici în comparație cu îmbrăcămintea, care poate să ajungă chiar la sume de mii de dolari, acest lucru nu a facilitat vânzarea acestora.

Înainte de lansarea brandului de haine pe piață, chiar și artista și-a pus întrebări cu privire la preț și cât de bine ar putea fi primit acesta de către fani, dar cu toate acestea a făcut lansarea Fenty la prețuri ridicare, deoarece îți dorea un brand de lux.

Se va continua activitatea în cea ce privește linea de cosmetică și lenjerie?
Chiar dacă poate părea greu de crezut, această veste nu este una proastă pentru brand, datorită faptului că lenjeria acestuia este mult mai profitabilă.

Ca idee, sa dezvăluit deja faptul că, L Catterton (o firmă de capital în care LVMH are o participație) va investi 115 milioane de dolari în afacere pentru a sprijini creșterea rapidă și extinderea companiei.

Iar, dacă tot vine Valetines Day, Savage X Fanty poate fi o alegere foarte cool și îndrăzneață.

Pe lângă lenjeria intimă, Fenty mai are și multe cosmetice care au un mare succes la public.

Ambele lini fiind reactualizate, chiar recent, prin noi colecții și noi produse, ca de exemplu noua linie de îngrijire a pielii care a fost adăugată chiar vara trecută.

Pandemia a facilitat închiderea casei de modă?
Dacă ar fi să ne gândim puțin, poate și pandemia a avut un rol, în cea ce privește închiderea casei de modă.

Fenty, putem spune că a avut succes și datorită show-urilor, la care apăreau fani de peste tot, iar acestea poate reușeau să mai faciliteze, puțin vânzările.

Din păcate, pandemia a închis toate spectacolele, iar unele branduri au propus show-uri online, ca alternativă.

Acest lucru nu a fost foarte favorabil pentru Fenty, rezultând închiderea brandului de îmbrăcăminte.

Se va mai redeschide vreodată?
După cum arată statisticile și numărul de cumpărători, ar fi foarte mici șansele ca bradul să mai revină pe această nișă.

Pentru fani poate fi o veste foarte proastă dar, măcar se mai pot bucura de celelalte două ramuri ale brandului, care, de altfel, au și un preț mult mai avantajos.

În orice caz, doar timpul ne poate spune dacă vom mai vedea, sau nu o revenire al acestuia.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s