Chiar dacă denimul este o piesă atemporală, prin urmare nu se va demoda niciodată, în acest an revoluția denimului va ajunge la un alt nivel.

Ținând cont de popularitatea acestuia, am vorbit de mai multe ori despre el, iar acest lucru poate îl cunoști foarte bine.

Fiind un material foarte versatil, denimul va reuși în acest an să ajungă chiar la standardul de cel mai mare trend al anului 2021.

Probabil, mulți o să meargă pe contradicție și o să spună că, nu are cum ca acesta să devină cel mai mare trend al acestui an, deoarece denimul a fost mereu în trend.

Dar, stați pe aproape și o să vedeți, de ce el va cuceri acest an!

Avem o multitudine de piese din care putem alege
Dacă ar fi să ne limităm la trecut, putem observa că, mai demult nu existau atâtea piese făcute din denim pentru a crea de exemplu, faimosul look all denim.

Astăzi, putem regăsim denimul pe geci, jachete, jeanși și chiar bluze sau cămăși din acest material.

Am început să purtăm mai mult pantaloni de trening?
Contrar multor opinii, în care s-a supus că am dat jeanși de-o parte pentru celebri pantaloni de trening, acest lucru este fals.

Chiar dacă, jeanși noștri skinny zac acum pe fundul dulapului, asta nu înseamnă că am renunțat cu totul la jeanși.

În ultimul timp au crescut în popularitate jeanși mom și jeanși baggy, datorită faptului că, nu am renunțat la comoditate.

Iar, dacă ar fi să ne luăm după statistici, din luna ianuarie, a acestui an, au crescut căutările pentru denim.

Colecțiile designerilor
Dacă ar fi să ne luăm și după colecțiile marilor case de modă, putem vedea cu ușurință că în primăvara/vara anului 2021, predomină denimul. Iar fiecare colecție conține măcar o piesă din acest material.

Acest lucru confirmă faptul că denimul va fi cea mai în trend piesă a acestui an, iar bătaia pentru acesta poate fi una chiar acerbă, dacă ar fi să mă rezum la faptul că o pereche perfectă de jeanși poate să dispară în câteva secunde din magazine și online.

Vânzările la jeanși depășesc așteptările
Trecând de faptul că, pandemia a reușit să crească vânzările la mărcile care comercializează articole de îmbrăcăminte, acesta a reușit în primul rând să crească vânzările la jeanși.

Chiar și marca Levi’s, cunoscută în mare parte datorită articolelor din denim, fiind unul dintre cele mai mari branduri pe această nișă, a declarat că vânzările lor au crescut spectaculos în acest an față de anul precedent.

Iar dacă ar fi să trecem la brandurile de fast fashion, H&M a lansat zilele trecute o colaborare cu celebrul brand Lee, în care a inclus câteva articole din denim, specializarea brandului, iar multe dintre ele au fost sold out în câteva minute.

Denimul este materialul pe care îl poți transforma
Cred că cel mai reactualizat material din lume este denimul.
Sunt sigur că toți am avut măcar o dată în viață o jachetă sau o pereche de jeanși pe care ați transformat-o radical în altă piesă vestimentară, sau la care ați adăugat niște insigne.

Acest minunat material numit denim poate fi purtat în foarte multe moduri, dar și reinventat, în caz că te-ai plictisit de acesta.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s