Există o anumită tipologie de trenduri care nu rezistă de-a lungul timpului și există și trenduri care au o durată lungă de viață.

Dacă ar fi să ne luăm după ce se întâmplă la momentul actual în modă, putem observa cu ușurință că unele dintre trendurile care au cucerit anul 2020 și nu numai, încep să dispară, poate chiar subit.

Chiar dacă nu trebuie să iei ad litteram ce scrie mai jos, pentru că trebuie să porți mereu cea ce îți place și cea ce îți vine bine, trendurile sunt un lucru inevitabil în moda și influențează, poate doar în aparență, tot cea ce mișcă în aceasta.

Oricum dacă există vreun trend pe care nu l-ai agreat de la început, să sperăm că nici nu l-ai încercat dor pentru că ‘este în tendințe, pentru că am văzut la cineva pe instagram’.

Cu agonie, sau extaz mai jos îi puteți regăsi pe cei 5 acuzați:

Treningul
Dacă vă aduceți bine aminte anul trecut v-am spus că treningurile colorate au revenit în trend.

Ei bine, anul acesta acestea o să dispară complet și dacă stăm să disecăm toate treningurile am putea ajunge la concluzia că nu doar cele colorate, cât și cele basic s-ar putea să dispară din sfera vizuală.

Măștile colorate
De la cele cu tot felul de inserții, până la cele care se asortează cu ținuta, măștile de acest gen nu o să mai fie o piesă prea plăcută.

După mine, acestea nu au fost niciodată o idee foarte bună, dar aparent au fost cât de cât purtate în anul 2020, dar din păcate, pentru ele, nu o să apuce și 2021.

Gențile extrem de mici
Și când mă refer la extrem de mici vorbesc de cele create de designerul francez Simon Porte Jacquemus, care fără vreun scop anume au reușit să strângă multe adepte, mai ales prin rândul vedetelor.

În noul an, aceste genți nu o să mai fie o piesă actuală și ca să fim realiști acest trend nu părea să fie, oricum, unul de durată.

Micuții ochelari
Se pare că 2021 vine prin eliminarea multor produse de dimensiune mică, poate și deoarece avem așteptări MARI de la acest an.

Ca și biker shorts, ochelarii micuți au fost populari în anii 1990s și au fost readuși în moda în anul precedent. Acest trend a început mai întâi să apară la celebrități, pe instagram.

Chiar dacă aceștia pot părea o alegere fun, nu sunt foarte utili, mai ales că nu protejează ochiul de razele soarelui.

Neon trend
A fost foarte popular foarte mult timp, dar este momentul să ne luăm la revedere de la neoane.

Chiar dacă unele vedete continuă să poate acest ex-trend, popularitatea acestuia a scăzut vizibil. Dacă totuși sunteți o fană, înrăită a acestei culori, puteți opta oricând pentru aceasta dar doar într-o mică măsură.

Dar, din păcate pentru uni, o bucurie pentru alți trendul de a purta haine în culori neon a decis să ne părăsească în 2021.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s