Serialul iconic „Sex and the City”, care și-a făcut debutul în 1998, este din nou în centrul atenției.

De ce? Pai, cel mai evident motiv sunt ținutele din acest serial care cu siguranță au rămas în memoria multora dintre noi.

De la ținutele basic, până la cele extrem de elegante, acest serial rămâne un reper în cea ce privește stilul și după cum știm lumea modei este în continuă schimbare, iar lucrurile care se purtau în anii 90′, 70′, 50′ revin de fiecare dată.

Serialul aparținând decadei anilor 90′, care după cum știm este cea mai populară, fiind cea din care se inspiră designerii de fiecare dată.

Barbie doll outfit
Dacă vrei într-o zi să te simți exact ca Barbie, ținuta purtată de Charlotte în serialul „Sex and the City” poate fi o sursă foarte bună de inspirație.

Dar să nu uităm și de o altă sursă inconfundabilă, adică, Elle Woods din „Legally Blonde”, care va rămâne mereu în memoria telespectatorilor.

Carrie crop top
Cred că cel mai iconic personaj din acest serial rămâne Carrie Bradshaw, care a reușit să propună o sumedenie de look-uri memorabile, care pot fi abdatate și pentru anul în care ne aflăm.

Un exemplu foarte bun ar fi crop topul pe care la purtat în combinație cu o fustă, accesorizată cu o borsetă. Datorită crop topului ținuta devine foarte sexy și în același timp marcăm două piese care pot fi purtate cu succes și astăzi, adică crop top și borsetă.

Paltonul alb
După cum știm deja, paltoanele albe sunt foarte în trend în acestă iarnă iar, cel purtat de Samantha este chiar o declarație dacă ar fi să ne luăm după blănița din partea de jos.

Pe lângă faptul că este un palton alb, cel mai cool lucru este acela că este unul tip halat, care chiar dacă în aparență pare o piesă trendy, adevărul este că acesta este o piesă atemporală.

Tulle
Acesta este un material foarte popular în colecțiile designerilor iar, în serialul „Sex and the City” îl regăsim din plin.

Cum am spus și mai sus Carrie este un icon în acest serial și prin urmare, era inevitabil să nu o vedem pe ea în foarte multe outfituri remarcabile. Printre acestea se numără și rochile din tulle, după care se pare că a avut și o adicție.

Rochile pe corp
Acest gen de rochii sunt foarte populare mai ales prin rândul celebrităților.

Chiar dacă vorbim despre cele din tricot sau cele din bumbac acest gen de rochii au rămas în trend, poate și datorită celei pe care a purtat-o Carrie în serial.

Rochile florale
Rochile cu print floral sunt un trend care revine mereu, de cele mai multe ori în sezonul primăvară-vară, dar nu numai.

Acest print a fost foarte adorat de către Carrie care a profitat din plin de acesta.

Blănurile
Acest articol vestimentar a fost foarte popular în anii 90′ iar datorită cereri acestea continuă să cucerească publicul de fiecare dată.

Eu vi le recomand pe cele sintetice, deoarece cele naturale nu sunt foarte eco-friendly. După cum vă și așteptați, chiar și în serialul „Sex and the City” au apărut câteva tipuri de blănuri, care au fost purtate de inegalabila Carrie.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s