Ca în fiecare an căutarea cadoului perfect de Crăciun poate fi o bătaie mare de cap și mai ales atunci când nu cunoști neapărat ce ar dori persoana respectivă.

Poate că deja te-ai învârtit prin online și în magazine, dar fără succes.

Nu dispera, în acest articol vei afla cele mai pune idei de cadouri pe care le-ai putea oferi și pe care le găsești atât în online cât și în magazinele fizice.

Gecile
Gecile pot fi un cadou foarte bun mai ales dacă ținem cont și de sezonul în care ne aflăm.

Pentru o jachetă care probabil va fi foarte utilă, vă recomand cele mai scurte și matlasate, pentru că, dacă vă aduceți bine aminte v-am mai spus într-un alt articol de pe blog că piesele matlasate sunt foarte în trend, iar o geacă scurtă de acest tip poate fi foarte utilă mai ales dacă persoanei respective îi place să se îmbrace mai mult în stilul sport.

Fulare
Mi se pare că fularele sau eșarfele pot fi niște cadouri foarte basic care te vor scăpa foarte ușor de găsirea unui articol mai scump sau de probabilitatea de a cumpăra un articol care nu este pe măsura persoanei respective.

Fularele sunt niște articole foarte utile mai ales pentru zilele reci de iarnă care cu puțin efort, poți avea chiar outfituri foarte cool cu ajutorul lor.

O geantă
Poate fi orice gen sau tip de geantă, de la cele de lux, un exemplu bun ar fi Chanel 2.55 sau Chloé nile sau, dacă aveți un buget mai restrâns puteți opta pentru gențile de la Pierre Cardin care sunt foarte calitative și în același timp pe bugetul oricui.

Dacă persoana căreia îi faci cadoul nu este fană genți, poți oricând opta pentru un rucsac de la orice brand.

Bijuteriile
Aici mă refer la ceasuri, brățări, cercei, inele, coliere și pe scurt tot ce conține această categorie.

Puteți oricând să optați pentru cele mai scumpe de la branduri ca Rolex, Cartier sau Chanel, sau pentru cele handmade pe care le găsiți ori pe site-uri care le comercializează, ori pe conturi de instagram.

Cărțile
Cărțile sau agendele pot fi un cadou foarte bun mai ales dacă persoana respectivă este un cititor înrăit, dar nu numai.

Cărțile pot fi un cadou bun mai ales că există și multe subiecte din care poți să alegi, iar acestea există pe bugetul tuturor, dacă totuși nu vreți să oferiți o carte vă recomand să optați pentru o agendă cu un aspect plăcut.

Pulovere
Cred că și în filme ați văzut că de Crăciun se oferă în general pulovere sau șosete cu motive de Crăciun.

Nu îți recomand neapărat să cumperi un pulover cu motiv de Crăciun pentru că acestea nu sunt prea bine primite de cele mai multe ori, eventual doar dacă persoana respectivă este un fan înfocat al acestora, plus că nu sunt foarte versatile și nici o investiție, pentru că pot fi purtate doar într-o singură perioadă din an.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s