Moda este în continuă schimbare, iar asta o spune și noua colecție a casei de moda Christian Dior.

Aceasta fiind una foarte diferită față de tiparele originale și inevitabil un șoc pentru fani, combinând elemente foarte jucăușe, dar și foarte diferite de tiparul original al casei de modă.

Probabil că, această colecție vine ca o ieșite din cotidian, adăugând în același timp și un strop de energie prin culorile folosite, pentru că nu degeaba se numește „The Pop Vibe”, un nume foarte potrivit din punctul meu de vedere.

Ce declară Maria Grazia Chiuri despre colecție?
Designerul spune că această colecție este probabil neașteptată pentru că, s-a plictisit de „acea haină clasică de lână neagră, acel jumper bleumarin, acel pantalon confortabil.” Vrând din acest motiv să pună un strop de culoare în toamna anului 2021.

Cred că acest lucru i-a ieșit perfect, reușind să anime puțin lucrurile oferind și un pic de eleganță.

Ea mai declară : „Generația mea a fost super influențată de cultura pop”. „La Fiorucci am văzut un alt mod de modă. Probabil a fost momentul în care s-a născut moda în Italia, pentru că ne-am lăsat hainele tradiționale pentru a merge la acest magazin de jucării și a descoperi haine pe care nu le mai văzusem niciodată în viața noastră: diferite materiale și haine din întreaga lume. ”

O nouă colaborare cu Stephen Jones Millinery
Se știe foarte bine că din anul 1996 designerul Stephen Jones colaborează frecvent cu casa de modă Dior, reușind să creeze niște pălării pe măsura așteptărilor.

De această dată nu a fost o excepție, reușind să confecționeze niște pălării tip găleată care cu siguranță vor face senzație.

Fără îndoială, aventura, fantezia și glamourul suprarealist sunt trăsături care definesc munca lui Jones până în prezent, îmbinată cu spiritul iconoclast pe care l-a întruchipat în zilele sale de Blitz Kid în scena clubului din Londra.

Noua colecție Dior îmi oferă un vibe foarte parizian, iar acest lucru îmi place foarte mult. Ea reușește să facă un schimb foarte bun referitor la nivelul cromatic cât și în cea ce vine vorba de trecut și prezent.

Dacă adori acest stil, cu siguranță nu o să îți scape nici această nouă colecție din vizor.

Pe lângă pălăriile menționate mai sus în colecțiile au fost incluse și multe animal print-uri, care reușesc să pună colecția ca fiind perfectă pentru toamnă, dar și în același timp una timeless.

În același timp și videoclipul de prezentare al colecției este foarte reușit, fiind unul care te introduce perfect în colecție și în vibe-ul oferit de aceasta.

Nu știu, dacă Dior ar fi aprobat sau nu această colecție, dar un lucru e sigur, chiar dacă se dezice un pic de la vechile tipare, această colecție este una care pare că se ridică la măsura așteptărilor.

Dar, rămâne de văzut dacă o să aibă, sau nu succes la public, ea fiind disponibilă doar din luna mai 2021.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

3 comentarii la “ De ce să adori noua colecție Dior? ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s