Chiar dacă pandemia nu este un lucru bun acesta a oferit o sursă de inspirație pentru casele de modă.

Din ea s-a inspirat și Olivier Rousteing, directorul creativ de la Balmain, care a proiectat cel mai cool accesoriu unisex adică, adidașii RED B-Court.

Aceștia sunt disponibili în ediție limitată și aduce beneficii luptei Fondului Global împotriva HIV/SIDA și COVID-19.

Despre design
Acești adidașii, chiar dacă sunt în alb și negru, în aparență foarte minimalist, sunt opuși frugalități prezentând un model foarte extra.

Această campanie vine la fix, ținând cont că pandemia de coronavirus a redus accesul la asistența medicală pentru mulți care luptă împotriva SIDA.

Chiar dacă în primă fază aceștia nu par o piesă statement, fiecare lucru de pe acești are o semnificație aparte și un scop pe măsură.

De ce să cumperi acești adidașii
Decât orice altă boală din întreaga lume, există acum aproape 14 milioane de copii din întreaga lume care au pierdut un părinte din cauza SIDA. Majoritatea acestor copii trăiesc în Africa subsahariană, iar munca pe care o face (RED) este esențială pentru educație.

Rousteing recunoaște că a devenit un pic „obsedat” de design-urile pentru adidașii RED (Balmain) RED B-Court, notând ca au existat mai multe prototipuri ale produsului.

De unde îi poți achiziționa?
Adidașii (Balmain) RED B-Court sunt acum disponibili exclusiv pe Balmain.com și ca parte a evenimentului (RED) Shopathon, pentru 595 USD.

25% din totalul vânzărilor se vor duce spre COVID-19 al Fondului Global. Organizația speră să strângă 5 miliarde de dolari în anul următor pentru a lupta împotriva COVID-19 și pentru a oferi asistență medicală celor afectați de pandemie.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s