Sunt foarte multe persoane care își doresc să slăbească din diferite motive, ca de exemplu: nu mai ești mulțumit de corpul tău sau presiunea impusă de societate.

Nu îți recomand să te afli în cea de-a doua categorie, mai ales pentru că dacă simiți că trebuie să faci o schimbare aceea ține doar de modul în care îți dorești să arăți.

Dacă totuși crezi că ai nevoie să mai reduci din kilogramele în puls îți recomand mai jos niște alimente care te-ar putea ajuta cu problema ta.

Semințe de chia
Chiar dacă sunt mici aceste semințe au și niște beneficii mari asupra organismului.

Semințele de chia au un conținut mare de fibre iar acest lucru are un beneficiu major pentru pierderea în greutate. Acest lucru se datorează faptului că fibra ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și insulină.

Ovăz
Ovăzul este un aliment minune din două motive: conține fibre și te ține sătul pe tot parcursul zilei.

Ovăzul oferă și magneziu, un mineral esențial care poate ajuta la reglarea zahărului din sânge. Când aveți de ales, optați pentru ovăzul cu cereale integrale.

Spanac
Eu unul sunt un fan declarat al spanacului pentru că mi se pare potrivit în foarte multe combinații. Dar, nu este singurul aliment din acestă categorie care ajută la slăbit, pe lângă el orice este verde este un aliment minune.

Are un conținut scăzut de carbohidrați și are multe vitamine, spanacul este bogat în substanțe chimice vegetale.

Pere
Doar ca idee, o singură pară conține 6 grame de fibre. Aceasta reprezintă aproximativ o cincime din aportul zilnic recomandat.

Un studiu a constatat că femeile care au mâncat trei pere pe zi au consumat mai puține calorii și au slăbit mai mult decât cele care nu au consumat-o.

Cartofi
În ciuda a tot ce se spune, nu ar trebui să excludem cartofi care sunt bogați în carbohidrați din dieta noastră.

Un cartof copt mediu are o tonă de potasiu, peste 1.100 de miligrame sau mai mult de 1.500 dacă mănânci coaja. Potasiul este esențial pentru menținerea sub control a tensiunii arteriale.

Ceai verde
Frunzele de ceai verde constau în principal din polifenoli cu conținut de antioxidanți cunoscuți pentru a preveni deteriorarea celulelor și inflamația.

Deși dovezile sunt preliminare, unele studii mici susțin ideea că ceaiul verde poate ajuta la pierderea în greutate; un mic studiu a constatat că persoanele care au consumat ceai verde au slăbit mai mult decât cei care au băut apă.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga să îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

3 comentarii la “ Cele mai bune alimente pentru a slăbi ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s