Astăzi vom vorbi despre designerul Zoe Karssen și despre noua sa etichetă Gaïa Gaïa care are un foarte mare potențial de a deveni worldwide.

Zoe Karssen este un brand care nu are nevoie de nicio introducere. În mai puțin de patru ani, eticheta a devenit vestimentația de zi cu zi pentru toată lumea, de la Kate Moss și Cara Delevingne până la Beyonce și Rihanna.Chiar dacă brandul nu este foarte foarte cunoscut în România, acesta are o prestație foarte bună peste graniță.

Cartea de vizită a brandului sunt tricorile casual cu slogan.

Eticheta ei oponimă, chiar dacă este de un deceniu pe piața muncii face încă furori.
Dar, acum deginerul vrea să surprindă cu o nouă marcă numită GAÏA GAÏA.GAÏA GAÏA este o marcă numită după zeița greacă și mama pământului, aceasta se întreaptă tot pe stilul caracteristic al designerului adică casual doar că de data asta piesele sunt mult mai luxury.

Fiecare piesă va fi realizat din materiale mult mai durabile iar Karssen vrea ca până în 2021, să folosească 100% doar materiale durabile.

Gaia Gaia este o marcă, după cum a spus chiar creatoarea acesteia, mult mai calitativă decât tot ce a lucrat ea până acum iar estetica mărcii este casual și feminină, dar nu fără un aer de masculinitate.Aceasta urma să se lanseze în această primăvară dar a fost întârziată din cauza pandemiei.

Colecția de debut, prezintă niște piese foarte cool și dacă vi le permiteți vi le recomand cu drag.

Cel mai mult ma cucerit tricoul de mai jos care este foarte grunge și care, printul, by the way îl regăsiți și pe un sweatshirt și un hoodie.Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s