Nu trebuie să te duci în safari pentru a purta stilul safari. Acest stil poate fi purtat de zi cu zi, în orice circumstanță (când vine vorba de vreme).

Stilul safari este unul foarte popular mai ales în sezonul de vară iar designeri au inclus acest stil de multe ori în colecțile lor.

Dacă nu sunteți fana a stilului boho, cu siguranță veți adora stilul safari.
Nu pot sa spun ca sunt un mare fan al printurilor, deci stilul acesta este pe gustul meu. Croitoria cu linie curată și vibrațiile utilitare ale tendinței arătă instantaneu premium.

Safariul se încadrează cumva în stilul minimal deoarece singurul print care exista în această estetica este animal print.

Dar acum, poate va întrebați de ce piese aveți nevoie pentru a crea acest stil. Nu?

Mai jos aveți piesele pe care trebuie să le aveți pentru a crea stilul safari:

Jacheta tip safari
Văzută prima dată la sfârșitul secolului al XIX-lea, jacheta tip safari are buzunare, nasturi, epoleți, centură și face parte din uniforma militară britanică din tropice.

Câțiva ani mai târziu între 1940-1960 Ernest Hemingway, un bărbat extrem de aventuros, îmbrățișează jacheta safari, la fel ca și tot Hollywood-ul, care este poartata de vedete de film de la Clark Gable la Grace Kelly și Johnny Weissmuller.

În anul 1967 Yves Saint Laurent proiectează prima colecție cu tema safari în care include jacheta safari. A fost un design unic creat pentru un eseu foto pentru Vogue (Paris) în anul următor care a făcut designul celebru și l-a transformat rapid într-un clasic.

Iar astăzi jacheta safari poate fi găsita în foarte multe magazine inclusiv în cele de Fast Fashion și o puteți achizitiona pentru a crea acest stil.

Pălăria safari
La sfârșitul secolului al XIX-lea pălăria safari este adoptata de civili.

Pălăria ajuta în a te proteja împotriva razelor soarelui și este descarcată să elibereze căldură.
Dar astăzi o poți purta și doar ca pe un accesoriu.

Pantaloni scurți și pantaloni lungi tip safari
Ca optezi pentru cei lungi ca îi preferi de fapt pe cei scurți, pantaloni safari sunt un articol esențial dacă vrei sa opti aceasta estetica.

Cred ca este evident, ca și toate celelalte articole vestimentare de mai sus, pantaloni safari sunt o piesa care poate fi purtată și în alte ținute și nu doar în ținutele de tip safari.

Cureaua
Cureaua nu este neapărat cu articol „tip safari” dar cu ajutorul acesteia poți obține aceasta estetica foarte interesanta.

Ai mai multe variante din care poți alege dar eu îți recomand una ori maro ori neagra și vei obține estetica de care ai nevoie.

Din punctul meu de vedere, acestea sunt singurele articole de care ai nevoie pentru a crea o ținută care spune cu adevărat safari.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s