Dacă țineți minte anul trecut am pomenit într-un articol despre tie dye ( dacă vreți sa îl citiți este articolul despre cum sa porti blugii albi), iar astăzi o sa revin la acest subiect și o sa va spun cum puteți purta acest print.

În această vară acest print a revenit în forță și probabil ca deja l-ați observat pe social media.

Când a apărut pentru prima data aceasta denumire?
Denumirea de tie-dye a fost folosita pentru prima data pe la mijlocul anilor ’60 în Statele Unite (dar înregistrat în scris într-o formă anterioară în 1941).
Acest print se poate obține cu ușurință și acasă prin utilizarea unei varietati mari de coloranți și prin înmuierea articolului vestimentar în acestea.

Cu ajutorul coloranților menționați mai sus puteți
crea o mare varietate de modele pe țesături, de la modele standard precum spirala, semnul de pace, diamantul și efectul de marmură până la lucrări de artă frumoase.

Există multe articole pe care poți imprima acest print. Iar daca dorești poți sa te imbraci din cap pan ain picioare doar în ti-dye.

Mai jos aveți modurile în care puteți purta acest print:

Pe un tricou
Acest print este nemaipomenit mai ales pentru festivaluri. (păcat ca în vara asta nu vom avea nici unul) O ținută pe care o poti purta în acest contex este una cu un tricou sau un top tie-dye și o pereche de pantaloni baggy accesorizați cu o pălăria de tip pescar.

Pe șosete
Dacă încă nu sunteți familiarizați cu acest print si încă nu aveți curaj sa îl purtati, cea mai buna varianta sunt șosetele tie-dye. Deoarece le puteți purta ca pe un accesoriu mic într-o ținută simpla și va deveni exact piesa de care aveați nevoie pentru a a vă schimba complet ținuta din boring în wow.

Jacheta tie-dye
Ce sa porti în zilele mai reci de vară? Jacheta tie-dye!
Personal ador genul acesta de jacheta pentru ca mi se pare foarte cool și cu siguranță te scoate din anonimat. În ceneral acest print te scoate din anonimat, dar jacheta tie-dye este o piesa pe care va recomand sa o achiziționați (sa să o creați voi) pentru ca poate fi purtată în orice anotimp.
Va recomand sa o combinați cu o pereche de jeans și un t-shirt alb.
By the way preferata mea este cea din poza de mai jos.

Masca de protecție tie-dye
Dacă tot trebuie sa purtam măști asta nu înseamnă că nu trebuie sa fie niște măști cool!
Acum maștile au devenit un accesoriu și la noi din cauza acestei epidemi. Dar nu trebuie să ne întristam din cauza asta, putem vedea partea buna a lucrurilor. Și aceea e ca putem purta niște măști interesante  ca de exemplu cele tie-dye pe care le putem accesoriza cu ușorinta ținutei noaste și cu care vom ieși cu siguranță în evidență.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s