Mai avem un pic și vine vara deci ce ziceți ar trebui să ne pregătim cum trebuie nu?

Cum sa te pregătești mai bine decât cu preferați tuturor adică flip flops.
Personal mi se pare ca acest gen de încălțăminte este perfect pentru vara și trebuie doar sa găsești combinatia potrivită pentru ai face sa pară și stilish.

Există și foarte multe modele din care sa alegi și acestea se mulează pe orice stil.

Astăzi am ales sa vorbesc despre modelele de baza pe care poate le ai și tu în garedrobă, dar pe care nu știai cum sa îi porți sau dacă nu îi ai încă, poate ca după acest articol îi vei cumara.

Mai jos aveți 4 modele de flip flops pe care ar trebui să îi achiziționezi:

Birkenstock
Despre acest model am mai vorbit și am un articol separat despre o colecție colaborativă cu aceștia. (dacă vreți va puteți uita și la acel articol)
Mie îmi place sa îi combin de cele mai multe ori cu o pereche de jeanși pentru ca mi se pare ca da o nota mai cool acestora, decât dacă cu shorts. Dar dacă temperaturile nu va permit puteți opta și pentru a doua varianta.Flip-flop cu detaliu între degete
Acest gen de flip-flop este perfect pentru vara și mai ales în combinați cu o pereche de pantaloni din in și un top crop. Cu aceasta ținută va veți simți perfect în zilele călduroase de vară iar seara dacă se face mai fig puteți sa adaugă și un sacou pentru un plus de eleganta.Flip-flop cu toc
Modelul acesta este perferatul sururilor Kardashian și este perfect pentru minione dar cu siguranță îl pot purta și fetele mai înalte.
Îl poți purta cu o rochie lunga  pe corp simpla sau cu volane (după preferință) într-o culoare neutra.Slapi
Alternativa sport a flip-flop pentru cei care adora stilul sport și nu numai. Dacă vrei sa faci o combinație interesanta între stilul sport și cel elegant poți sa îi cu un costul cu pantaloni scurți (un alt mare trend al sezonului) și veți obține o ținută foarte cool și în trend.Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s