Din cauza acestui virus și săptămânile modei au avut de suferit.
Pana acum câteva zile nu se știa ce se va intampla cu acestea dar acum sa găsit soluția și anume online-ul.

Despre spectacolele care vor avea loc în septembrie nu se știe încă nimic. Dar când vine vorba de colecțile pentru bărbați din luna iulie se știe ca se vor desfășura online.

Organul de conducere al modei franceze, Fédération de la Haute Couture et de la Mode, a spus : „Având în vedere răspândirea epidemiei Covid-19 la nivel mondial, sunt necesare decizii puternice pentru a asigura securitatea și sănătatea caselor, a angajaților lor și a tuturor. lucrând în industria noastră. „

Spectacolele de moda au început deja sa se tina online încă din 14 aprilie, când Dior a deschis un tur ghidat al expoziției sale record, Christian Dior, Designer of Dreams (despre care am vorbit separat într-un alt articol) și continua acum și cu defilarile ce vor avea loc în vara aceasta.

Pentru desfășurarea programului online va exista un program clar al desfășurării acestora, care se va anunța între 9-13 iulie.

Vestea buna acum vine ( tobele va rog) evenimentul va putea fi accesat și de publicul larg. Deci pe scurt exista și o parte bună în asta și aceea este ca poți sa urmărești colecțile de acasă fără sa mai cheltui bani.

Se mai vorbește și despre posibilitatea chiar de a renunța la ideea ca fiecare casa de modă să prezintă 4 colecții pe an. Acestia vor prezenta doar 2 colecții iar câțiva dintre ei au anunțat de anul trecut acest lucru pe motivul ca acestea (colecțile) vor fi mai creative dacă vor face acest lucru, dar acum au un motiv și mai bun pentru a face asta.

Poate că modul de prezentare al acestor colecții poate fi diferit, întâlnirile pot fi mai mici, dar creativitate nu se va diminua deloc. Adaptându-se la noile tehnologii, formatul modei este un aspect avansat.

Nu doar colecțile se desfășoară online și campanile designerilor sunt făcute acum prin intermediul tehnologiei și vreu sa dau dor un exemplu : Campania Jacquemus cu Bella Hadid care a ajut loc pe facetime.

Oricum se va schimba industria modei din cauza acestei epidemi, un lucru e sigur aceasta va continua în orice circumstanțe și va continua sa ne inspire pe noi.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s