Tendințele se schimba de la sezon la sezon și nu trebuie neapărat sa nu luam după ele.
Moda este în continua schimbare și nu putem sa prevedem ce o sa fie în trend în următorul sezon dar ce putem ști este ca orice s-ar purta noi nu vom arunca niște piese doar pentru ca nu se mai poartă. Dacă încă ți se mare ca te reprezinta poart-o.

Cu aceasta introducere vom primi penele, pentru că despre această tendință care inpanzeste moda de cateva sezone și sunt făcute sa rană.

Astăzi penele sunt aplicate peste tot, (și vreau sa spun peste tot) pe pantofi, genți, îmbrăcăminte, accesorii, ochi și etc.

Dar cum a apărut aceasta nebunie cu penele?
După cum ați văzut și în filme penele existau încă de pe vremea amerindienii-lor. Cel mai celebru accesoriu pe care sigur îl cunoașteți este pălăria cu pene pe care o purtau aceștia.

Iar în secolul al XX-lea, penele au luat cu asalt  moda în perioada flapper, deoarece rochiile au fost împodobite cu pene pentru a crea mai multă mișcare. De asemenea, animatorii au folosit accesoriile cu pene pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Astăzi încă mai suntem inspirați de pene iar designeri le propun de fiecare data în colecțiile lor.

Poate credeți că penele pot fi purtate doar la evenimente speciale. Greșit!
Penele sunt accesoriu care iese, intradevar în evidență dar nu trebuie sa ne ferim de ele deoarece exista niște metode de a purta pene chiar și în viata de zi cu zi.

Mai jos aveți câteva moduri în care puteți purta penele oricând dorești :

Pene pe pulover
Ok, știu! A trecut iarna dar asta nu înseamnă că nu trebuie sa ne facem planuri de pe acum.
Puloverele cu pene sunt foarte cool și cu siguranță o sa le poți purta cu jeanși tai preferați și cu o pereche de bocanci sau adidasi. Dar fi atenta, pentru ca nu o sa îl poți purta de multe ori pentru  ca iese în evidenta.

Rochii cu pene
Există tot felul de rochi cu pene din care poți alege dar dacă nu ești încă obișnuită cu ele, sau nu vrei sa ieși în evidență îți recomand o rochie furou cu niște pene atașate doar în partea de jos a rochiei și o pereche de sandale simple.

Sandale cu pene
Daca am vorbit despre sandale mai sus uite ca am ajuns și la sandalele cu pene. Acest gen de sandrale îl putem purta cu o pereche de blue jeans și cu top pe un upar sau cu mâneci tip picior de oaie.

Geanta și cerceii cu pene
Genta cu pene este un accesoriu care face face diferența într-o ținută basic, la fel ca și cercei evident tot cu pene. De exemplu dacă ai un outfit all black și adaugi unul dinte aceste accesorii (sau abele) cu siguranță ținută ta va ieși din anonimat.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s