Birkenstock este un produs care a rezistat de-a lungul timpului în moda și care este foarte cool și în tendințe și astăzi.

Acesta a făcut multe colecții în colaborare cu alți designeri ca Rick Owens cu care a avut o colecție foarte goth până la casa de modă italiană Valentino și Opening Ceremony cu un tratament foarte sclipicios, pentru ca de ce nu dacă pui o eticheta de brand pe o pereche de sandale cu siguranță o vor avea succes (nu neapărat).

Poate va întrebati care va fi următorul. Ei bine, acest lucru sa aflat de curând și cu siguranță o sa fiți încântați de noua colaborare cu Proenza Schouler. Daca nu ați auzit pana acum de acest brand nu este nici o problema o sa va spun în cele ce urmează.

Proenza Schouler este un brend care a fost fondat în 2002 de designeri Jack McCollough și Lazaro Hernandez. Comercializează îmbrăcăminte și accesorii destinate femeilor și este un brand foarte cunoscut în USA.

Colecția este deja disponibila pe Net-a-Porter și conține sase piese care recreaza stilurile iconice Birkenstocks Milano și Arizona.
Conține culori lucioase în negru, argintiu, alb și ocru, precum și detaliile cu cusătură superioară care iau locul cataramei semnate Birkenstocks.

Din păcate colecția nu este încă disponibilă în România dar dacă va interesează le găsiți pe site-ul Net-a-Porter, acesta fiind momentan singurul site unde puteți sa le găsiți.

Mai jos aveți câteva modele pe care le puteți regăsi în această colecție:

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s