Toți vrem sa cumparam niște piese vestimentare pe care să le purtam in mai multe sezone deoarece acest lucru înseamnă că am făcut o achizitie.

În această vară se vor purta foarte mult piesele enumerate mai jos dar acestea nu vor sta în garedroba noastă doar pentru un sezon, este vor rămâne cu noi și în următorul.

Poate credeți ca este prea devreme sa vorbim despre ce piese vom purta în vara asta, dar trebuie să îți faci din timp lista de cumpărături și plus ca aparent vom petrece o mare parte din primăvara închiși în casa.

Piesele de mai jos sunt niște articole versatile pe care cu siguranță le vei dori în dulapul tau.

Mai jos aveți aceste piese vestimentare:

Coșul de rafie
Începem topul cu un accesoriu care nu va ieși niciodată din trend. Acesta revenind în fiecare sezon și da, îl poți purta și toamna sau primăvară nu doar vara.


Rochii floarale
Rochile florale înveselesc orice ținută și te ajuta mai ales atunci când nu vrei sa te complici prea mult și vei avea nevoie doar de niște sandale și un cos de rafie și ești gata. Un plus pe care îl mai are aceast tip de rochie este acela ca este foarte feminina.

Topuri polo
Tricourile sau topurile polo sunt o investiție de durata deoarece sunt foarte versatile și le poți aduaga la orice ținută cu succes fiind potrivite atat pentru femei cât și pentru bărbați.

Sandalele Chunky
Ador acest gen de sandale mi se par foarte interesante și cu siguranță ar trebui sa le aveți în garderoba voastră. Pentru toamna va recomand sa le purtați cu o pereche de șosete din voal sau dantelă.

Ținute all white
Ținutele de acest gen sunt potrivite în orice sezon dar mai ales vara și toamna. După cum am mai spus acest gen de ținuta da un aer foarte elegant și stilat.

Sandale kit and heels
Dar nu orice gen de sandale de acest gen. O sa se poarte foarte mult sandalele cu acel detaliu dintre degetele de la picioare care pentru uni este destul de inconfortabil dar care este foarte stylish în următorul sezon.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Un comentariu la “ Piese vestimentare pe care le vei purta în vara asta dar și în toamnă ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s