Gențile sunt un accesoriu care poate schimba orice ținută indiferent de gen. Dar ce genți poarta barbati? Ei bine, despre acest lucru va fi articolul de astăzi.

În primul rand vreau sa va supn ca aveți nevoie de diferite tipuri de genți, în funcție de locul în care mergeți, ce transportați și cine vă va vedea pe parcursul zilei. Același lucru este valabil pentru toate accesoriile, inclusiv adidașii și ceasurile. Aveți nevoie de o rotație, dacă nu de o colecție completă.

Fiind atât de inportatnte gențile mai jos le aveți pe cele pe care trebuie să le aveți în garedrobă:

Borseta
Un accesoriu foarte cool și în trend mai ales în ultimul timp pe care îl regasim în foarte multe ținute street style. Acest gen de geanta este foarte interesanta și ușoară iar dacă ai nevoie de mâini aceasta e cea mai potrivita varianta. Cu excepția cazului în care purtați un laptop sau un echipament de gimnastică, borseta este un accesoriu perfect pentru ceea ce majoritatea dintre noi poartă de fapt în zilele noastre: telefon, chei, portofel.

Cel puțin cât sunt încă proaspete, geanta cross-body adaugă un plus ținutei tale.
Însă acum, când designeri precum Virgil Abloh la Louis Vuitton găsesc modalități de a o asorta în foarte multe tinute.Rucsac
La fel ca adidașii și șepcile, rucsacul este unul dintre acele accesorii care au devenit cumpărături râvnite în ultimul deceniu. Este cel mai versatil design din această listă, dar și singurul din care puteți alege mai mult de un model și sa le purtati cu siguranță pe toate.

În funcție de stilul tău de viață, acesta ar putea fi un rucsac mai elegant pentru job, unul mai casual pentru weekend sau unul perfect pentru antrenament ca trusa ta de gimnastică. Adoptat aproape fiecare stil de viata de pe planetă, rucsacul este official: un clasic autentic pentru bărbați.


Servietă
Există o imagine stereotipă a unui gentleman britanic care poartă o pălărie, într-un fel purtând o umbrelă, o servietă , un ziar și un trabuc în același timp. Desigur, este un concept demodat. Cu toate acestea, servieta acestuia este încă la fel de relevanta ca oricând.

O servietă de încredere este cel mai bun prieten al muncitorului din oraș. Este inteligent aleasa, este practica și, dacă o cumpărați pe unua bună, nu există niciun motiv pentru care să nu vă dureze o viață. În plus, nimic nu strică acea aură asemănătoare cu Bond, cum ar fi un rucsac voluminos plonjat peste umerii costumului dvs., făcând această alternativă elegantă însoțirea perfectă a costumului.Tote Bag
Stând la mijlocul punctului dintre o servietă și un rucsac pe scala glisantă a formalității, geanta este suficient de încăpătoare pentru a-ți păstra echipamentul de gimnastică, dar suficient de elegant încât s-ar putea sa îl incluzi în ținutele tale street style.

Un design versatil și ușor de accesat, acesta poate fi geanta ta de plajă, geanta de lucru și geanta de cumpărături toate într-una. Din păcate, poate fi uneori enervant sa o ți în mana de aceea pentru uni nu est efoarte practica.Geanta de weekend
În zilele în care te duci în weekend sau atunci când pleci în vacanta, ai nevoie de spațiu și cu ajutorul acetui gen de gata cu siguranță îl vei obține.  Oricare ar fi planurile dvs. de călătorie, o geantă de week-end sugerează un om cu gust și timp liber, fără să mai vorbim de practic.

Aceast gen de genta este perefecta pentru a depozita un dulap de tip capsula și pentru călătorii esențiale.

Dacă nu sunteți fac ul acestei genți se poate folosi în fiecare zi un ghiozdan sau o geanta de sala.Sacoșa de sala
Indiferent dacă sunteți foarte activi și mergeți foarte des la sala sau dacă mergeți doar o data pe luna, toți avem nevoie de o geanta de sala. În general cautam scuze la fel de banale precum incapacitatea de a găsi șosete potrivite sau faptul că nu ai suficientă baterie pe telefonul tău dar dacă îți alegi o geanta de sala interesanta poate acest lucru te va face mai activ. Așadar, orice faceți, nu lăsați o geantă de gimnastică ca o altă scuză pentru a rămâne sub plapumă.

O geanta de sala este esențial pentru a pune prosopul, încălțămintea, apa sau haine de schimb.


Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s