Pentru ca sunt un articol vestimentare pe care toată lumea îl purtam și pe care mulți dintre noi nu îl purtam în combinațiile potrivite. Astăzi m-am gândit să vorbim despre șosete.

Primăvară este aici și foarte mulți dintre noi adoram sa purtam șosete cu modele în ținutele noastre pentru ca ne înveselesc orice ținută și o fac mai interesanta. Mai jos veți vedea și cum puței sa purtați acest gen de șosete.

Șosetele cu modele
În primul rand vreau sa va spun ca acest gen de șosete nu se poarta în ținutele elegante sau office. Dacă vreți sa purtati acest gen de șosete o puteți face în ținute casual sau street style.

O regula pe care ar trebui să o știți este sa știți sa combinați șosetele. Rețineți că a combina șosetele cu restul ținutei nu înseamnă că trebuie să aibă aceeași culoare exactă ca oricare altă piesă vestimentară de pe corp.

Dar este frumos dacă există o oarecare simetrie naturală, deci gândiți-vă în ceea ce privește culorile care funcționează bine împreună. Întotdeauna arată bine dacă șosetele tale se încadrează în aceeași temă generală ca și restul ținutei tale.

Acest lucru poate fi la fel de simplu ca să alegeți una dintre culorile din modelul cămășii sau jachetei și să purtați șosete într-o nuanță similară. Nici măcar nu trebuie să fie ceva ce oamenii observă în mod conștient.

Mai puteți purta șosetele colorate ca un contrapunct în ținută adică, asta înseamnă ca atunci când purtați o ținută basic puteți sa luați o pereche de șosete cu model iar acest lucru va face ca ținută voastră sa fie mai interesanta și cu siguranță vei atrage atenția asupra lor.

Șosetele simple
Acest gen de șosete îl purtam tot cu adidasi dar de această dată cu costum deci în ținutele mai casual-elegante.

Adidași
Ce șosete sa purtam la adidasi?
Pai în primul rand putem opta pentru sosetele de tip talpica sau pentru șosetele cu modele mai sus menționate. Dar în unele ținute putem opta și pentru o soseta simpla de culoarea alba sau neagra.

Balerini
Balerini de regula nu se poarta cu șosete dar dacă simți nevoia sa adaugi una îți recand sa mergi pentru soseta de tip talpica care nu se vede.

Pantofi
Pantofi de tip masculin se poarta cu șosete mai feminine adică acele șosete din dantele dau cu insercti de dactela sau cu perle.

Bocanci sau cizme
La bocanci sau la cizme putem purta șosete lungi simple dar în general acestea oricum nu se vad.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Un comentariu la “ Cum și cu ce purtăm șosetele? ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s