De-a lungul timpului gențile au început sa fie tot mai mici dar acest lucru o sa se schimbe în primăvara anului 2020. Potrivit colecțiilor de pe podium, gențile mai mari se întorc în garedroba ta și aduc niște prieteni vechi. Cu siguranță vei dori sa achiziționezi una dintre gențile din acest sezon mai ales ca multe dintre aceste modele sunt deja în trend și foarte purtate.

Mai jos aveți 6 genți pe care le vei dori în garedroba ta:

Tote Bag
Geanta aceasta este una dintre cele mai încăpătoare genți dintre toate cele de aici și cu siguranță dacă ai nevoie sa îți ei laptopul cu tine poți apela cu succes la aceasta genta și vei arata foarte in trend cu ea.

Geanta albă
Acest gen de gata arata foarte bine în ținutele black and white și o poți purta ca o pata de culoare într-o ținută relativ banala dar fiți atenți la forma genți pentru ca nu toate gentiile albe arata bine.

Croissant
Geanta în forma de croissant este un mare trend la acest moment mai ales celebra cea ta de la Bottega Veneta pe care am văzut peste tot.
Fiind o ce ta versatila merge la multe ținute deci poate ca se înțelege isteria cu ea.

Denim
Geanta din denim este și aceasta un mare trend dar cu ce să o combini? În prima faza ai putea încerca o ținută all denim. Dar totuși culoarea denimului este una foarte versatila iar secretul acestei genți este sa nu o porți în ținute elegante ci mai degrabă street style.

Noua găleată
Acest tip de geanta este una care nu este pe placul tuturor și nici prea încăpătoare dar una care sigur va atrage priviri din cauza formei acestei foarte interesante.

Genta din paie
Gențiile din paie sunt acel tip de genata care poate fi purtat în general doar vara dar și în lunile mai calde de primăvară. Dar ce sa faci ca să se potriveasca  mai bine primăveri? O cumperi într-o culoare mai țipatoare.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s