Daca stilul tău este unul minimalist atunci în această primăvară ar trebui sa ai aceste piese vestimentare în garedrobă.
Într-o perioadă în care investițiile în îmbrăcăminte care este versatilă și făcută să se păstreze în timp, stilul minimalist este mai atractiv ca niciodată. Și, în timp ce piesele esențiale din  garderoba sunt un început excelent pentru a pune bazele unei garderobe fără greș, fără probleme, există încă câteva tendințe de primăvară pe care nici cel mai minimalist dintre minimalisti nu ar putea să le transmită. Aici vorbesc despre piesele care sunt mai în jos și pe care sunt sigur ca o sa vreți sa le aveți în garderoba în această primăvară.

Mai jos veți regăsi aceste piese vestimentare:

Genți mari
Una dintre cele mai mari tendințe de accesorii din primăvara anului 2020 sunt gentiile mari înlocuite în forme moi, nestructurate. Aceasta tendință a pornit de la gentiile create de Bottega Veneta, iar după a fost adoptata și de ceilalți. Aceste genți sunt foarte interesante și pot fi purtate zilnic atât la birou cât și în  weekend-urile relaxate.

Topuri
Topurile sunt un element frecvent regăsit in minimalismul modern. Dar dacă vreți sa ieșiți din anonimat puteți opta și petru un top cu un model mai nonconformist. Gâturile lor au fost răsucite, tăiate și la perfecțiune. În această primăvară, aceste topuri minimaliste te vor ajuta să iti arăți, decolteul în moduri noi.

Costum cu pantaloni scurți
Costumul cu pantaloni scurți nu este străin de stilul minimalist. Iar eu am un articol separat pe blog despre acesta. În această primăvară, croirea costumului clasic a fost scurtată, ceea ce face ca stilul să fie foarte bine adaptat la lunile mai calde. Oricum doriți să le numiți bermude, pantaloni scurți chiar culottes, nu conteaza- acest gen de pantaloni se împerechează perfect cu blazerul de primăvară . În plus, silueta acestuia merge perfect atât cu pantofi de primăvară cât și cu cizmele înalte până la genunchi.

Tricoturi
Despre tricouturi am mai vorbit și pot spune despre este ca a fost o piesa vestimentara foarte purtată în iarna asta dar care o sa se poarte și în acest sezon.
Acum puteți să vă îmbrăcați în întregime în piese moi cu sau fără lână , mulțumită elementelor de design relaxate, dar gândite și siluetelor șic, care sunt similare cu ceea ce ați găsi în ceva cu o structură ceva mai mare. Fuste plisate le poți schimba cu fustele tricotate sau pantaloni rigizi din piele pentru pantaloni confortabili cu picioare late și tricoul obișnuit pentru un tricou tricotat. Pentru o abordare minimalistă optați Petru aceste piese vestimentare menționate mai sus.

Lănțișoarele Chunky
Acest gen de lanțuri dar atașate la genți au început sa apară deja din luna septembrie înainte de săptămâna modei. A devenit una dintre cele mai populare tendințe de genți ale sezonului. Nu a durat mult timp pentru ca legătura cu lanțuri de dimensiuni mari să surprindă dincolo de accesoriile de mână și să își facă drum pe piața bijuteriilor. Așadar, nu este o surpriză faptul că aparent grele, lanțurile de aur au devenit foarte populare. Acest lucru sa observat și în colecțiile de la Bottega Veneta, Paco Rabanne și Laura Lombardi.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s