Astazi o sa vorbim despre culorile care o sa fie cele mai purtate în acest sezon și mai ales acum când colecțiile de primăvară au început să sosească în magazin, și asta înseamnă că ne putem bucura de aceste piese vestimentare. Culorile care o sa se poarte în acest sezon sunt foarte interesante. Ce stiluri vom încerca? În ce piese vom investi? Toate astea vor fi aratate prin aceste culori minunate.

În ținutele de street style de pe podium, cand vine vorba de culoare, există o mulțime de indicatori care să ne ajute să înțelegem care nuanțe vor fi proeminente pentru sezonul viitor. Classic Blue a fost încununată ca fiind culoarea Pantone a anului și câștigă popularitate pentru primăvara / vara 2020.

Pe podium albul a fost prezentat puternic la brandurile de lux, în timp ce apus de soare portocaliu a fost o noanta cheie. În plus, nuanțele de verde și violet pastel sunt deja purtate de mai mulți dintre influenții noștri preferați.

Din fericire, fiecare dintre aceste culori are în comun este că toate arată extrem de super și pot fi purtate ca o nuanță statement pentru a crea o ținută de primăvară cu aspect scump. Cu siguranță știm ce vom purta în primăvară.

Mai jos aveți culorile care vor fi purtate în noul sezon:

Alb
Albul este o culoare care va fi în totdeauna în trend și va da un aspect clean și elegant oricărei ținute. Albul merge perfect atunci când le alături culorilor deschise dar și cu negru.
De exemplu un costum alb superb va arata minunat în această primăvară.

Verde
Verdele este o culoare care nu se face prea plăcută dar de sigur acest lucru depinde mai mult de noanta. Noanta aceasta de verde care va fi purtată în noul sezon este una foarte interesanta și cu siguranță va fi una pe placul multora.

Mov
Movul este o culoare foarte interesanta și foarte preferata de multe persoane. Este o culoare nemaipomenita pentru primavara și cu siguranță te vei face remarcat purtând-o.

Classic Blue
Aceasta este culoare care a fost desemnata favorita acestui an și mărturisesc ca este una dintre culorile mele preferate. Pe cât de frumoasa este aceasta nonata pe atât de versatila este și o poți purta oricând și cu orice.

Portocaliu de apus
Portocaliul este o culoare care atrage priviri iar aceasta noanta ca a apusului este un de vis și care iti va da o stare de bine doar privind-o.
De exemplu dacă ai adaugă într-o ținută banala un accesoriu în această noanta vei scoate ținută din anonimat.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s