Acum că primăvara este chiar după colț, ar trebui sa începem sa ne facem o reactualizare și în cea ce privește încălțămintea. Designeri au propus niște modele foarte interesante pentru noul sezon la prezentările de la  New York ,  Londra ,  Milano și  Paris. De la cizmele înalte peste genunchi de culoarea bomboanelor cu rochiile tale de primăvară pline de flori până la forme plate grozave, care promit înălțime și confort, există o varietate de opțiuni, de la trendy la funcțional, care te vor purta într-o dispoziție mai bună doar privindu-le. Dacă vei alege una dintre tendințele de mai jos cu siguranță vei fi în trend în primăvara asta.

Deși există multe moduri în care moda se va transforma în acest an, astăzi, discutăm despre tendințele cheie ale pantofilor. Nu există nici o îndoială că vor apărea și alte micro-tendințe mai mici, dar acestea sunt cele mai importante pe care le aveți pe radar. Descoperă în continuare aceste tendințe de pantofi care vor fi peste tot în 2020.

Mai jos aveți încălțămintea care se va purta în noul sezon:

Floral
Știu ca florile sunt peste tot în sezonul primăvară-vară dar de ce sa nu le porți și anul acesta și plus ca ar fi nedrept sa nu le includ în acest top.

Espadirlele
Espadrilele se întorc într-un mod uriaș în  primăvara asta. De data aceasta, sunt concepute cu totul, de la platforme groase și curele înfrumusețate până la detalii cu bijuterii. Le puteți purta cu rochi, fuste, short sau jeans.

Tocuri Mary Jane
Tocurile Mary Jane sunt o formă clasică care are o lungă istorie a fanilor modei. Cine o poate uita pe Carrie Bradshaw descoperind o pereche de Manolo Mary Janes în dulapul de modă de la  Vogue? Versiunile din 2019 includ culori îndrăznețe precum fucsia și verde metal.

Pantofi cu bijuterii
Ce este mai plăcut decât sa porti bijuteriile? Sa porti bijuterii la pantofi. Pentru noul sezon pantofi      au primit un accesoriu metalic. Acestia au fost peste tot în acest an și de acum vor continua sa apară.

Mocasini
Cu câteva sezoane în urmă, mocasini erau peste tot, dar aceștia au început sa nu se mai poarte. Ei bine, s-au întors, dar de această dată cu adăugarea unui toc și texturi amestecate. Fără îndoială, acestea vor fi una dintre cele mai mari tendințe de pantofi din 2020.

Platformele
Având în vedere că moda anilor ’70 a apărut ca una dintre cele mai mari tendințe ale sezonului în general, nu este de mirare că platformele au fost depistate pe toate pistele. Cu totul, de la forme plate cu bijuterii, până la sandale , și pana la versiuni brute, există o mulțime de modalități în care le poți adopta.

Tocuri cu inele la varf
Acest sezon a fost plin de tocuri minimale, cu detalii precum inelele la vârf și bretele asimetrice. Acest trend este unul care sa purtat foarte mult vara trecut dar revine și în acest an.

Adidasi extra
În timp ce au existat o mulțime de noi tendințe de culoare, continuăm să vedem nuanțe nebune de galben și portocaliu electric repetate. Acestea sunt pe adidasi și uneori mai sunt însoțite și de finisaje de lux, precum satin sau piele și există diverse stiluri care ne vor convinge să purtăm nuanțele îndrăznețe.

Cizmele peste genunchi
În timp ce cizmele peste genunchi sunt tendința care a fost peste tot în aceasta iarna, nu vom scăpa de ele nici în primăvara asta. Vedem stiluri asemănătoare șosetei care se potrivesc perfect pe picior cu tocuri mai groase decât predecesorii lor. Optează pentru o pereche într-o culoare mai primăvăratica.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

2 comentarii la “ Pantofii perfecți pentru următorul sezon ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s