Culoarea maro nu este una pe placul tuturor. Când aveți de ales dintre niște tonuri mai neutre sau  minimaliste , de ce să alegeți o astfel de culoare nedescrisă atunci când există negru, alb, crem sau camel, care sunt extrem de superioare? Dar acest lucru nu este adevărat. Maroul este o culoare foarte cool și acum foarte in trend, în acest sezon, am vazut mii de  imagini de street style și aș putea spune ca cel puțin jumătate dintre persoane poarta maro, într-o formă sau alta. Și pare șic.

De la costumele din piele până la paltoanele confortabile și în costumele de stofa, fără să mai vorbim de cizmele peste genunchi , există atât de multe modalități variate de a purta această culoare. Celălalt aspect important este că, nu este doar o nuanță de maro, ci întreaga gamă. Și purtarea lor funcționează la fel de bine ca și dacă ai de gând să ai un aspect complet monoton. Aceasta noanta a devenit una foarte fashionable, așa că tot ce va rămâne de făcut este sa va uitați mai în jos și sa vedeți ce articole ar trebui să cumpărați în această culoare cheie. Nu veți mai privi niciodată această culoare la fel.

Pielea maro
Pielea este un material foarte durabil iar pielea maro a devenit foarte cool în acest sezon. O poți găsi pe o multitudine de piese vestimentare de la accesorii la îmbrăcăminte și mai ales încălțăminte. De exemplu ai putea sa porti o salopeta din piele maro sau niște cizme super sich și deja ținută ta va arata mai interesant.

Paltonul maro
Paltonul este o achizitie de nelipsit în garderoba. Dar ce-ar fi sa încerci unul maro? Sunt sigur ca culoarea maro va oferi un plus paltonului și îl poți purta atât în ținut elegante cât și casual.

Accesorii maro
Accesorile maro sunt o piesa în care trebuie neapărat sa investești pentru ca vor tasforma orice ținută banala.

Maro deschis
Dacă nu ești fan al nuanțelor mai profunde, este o modalitate excelentă de a-ți înfunda degetul în tendință. Excelent dacă ești fan al tonurilor de camel.

Haină de lână maro
Acest gen de haină este perfectă pentru iarna pentru ca te va face sa arăți fashion și cu siguranță nu vei simți frigul purtând-o.

Rochie din satin maro
Ce gen de rochie este cea mai potrivita pentru momentele în care vrei sa fi și eleganta dar sa te simiți și comod în ea? Rochia de satin este o piesa pe care ar trebui să o ai în garedrobă și care dacă nu o ai încă îți recomand să optezi pentru una în culoarea maro.

Încercați un costum maro
Daca lucrezi într-un birou sau la un loc de munca în care trebuie să te îmbraci office îți recomand costumul maro. Acest gen de costum este foarte potrivită mai ales daca vrei sa ieși din banalitatea costumului negru.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s