Știu ca poate nu ai mai purtat de mult timp colanți. Dar ce ar fi ca în acest sezon sa faci o reactualizare și sa reîncepi sa le adaugi în ținutele tale?

Colanți au fost întotdeauna printre piesele cele mai inportantante din moda. Confortul nu a fost niciodată punctul de convingere aici, cu toții putem fi de acord că sunt doar cele mai plăcute haine de purtat. Cu toate acestea, în ceea ce privește stilul lor, adesea sunt aduse în discuție.

Au apărut pentru prima data în anii ’80, unde jambierele erau neon, decupate și, de obicei, însoțite de încălzirea picioarelor. Cu toate acestea, în ultimii ani, când colanți au făcut o revenire aproape bianuală, au arătat un pic diferit față de cum o făceau în anii ’80.

Acum, colanți negri arata destul de bine, dacă intenționați să îi purtați la sală. Și cu țesăturile ponderate, arată și se simt în mod semnificativ mai premium decât cele din trecut. Cu toate acestea, un lucru chiar cu care încă ne luptăm este să decidem cu ce încălțăminte merg.

Mai jos aveți tipurile de încălțăminte cu are puteți purta colanți:

1. Cu cizme cu talpa groasa

Cizmele cu talpa grosa sunt pantofii de necontestat din 2020, așa că, dacă este vreo pereche de pantofi care sa îi scoată mai mult în evidență sunt acestea și cu siguranță le ai în garderoba ținând cont ca a fost (și încă mai este) un trend major.

2. Pantofi minimali

Dacă vreți sa scoateți mai mult colanți în evidență este cel mai potrivit sa optați culori minimale și mai precis pentru o pereche de pantofi într-o culoare și cu un model minimalost.

3. Adidasi albi

La fel ca cizmele, adidasi se potrivesc în acest sezon, piesele vestimentare în alb dovedindu-se preferate în ținute. Silueta supradimensionată vă va ajuta să echilibrați potrivirea strânsă a colanților. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un hanorac și un blazer și veți avea pe voi cel mai tare ansamblu imaginabil.

4. Balerini

Colanți au început viața ca o ținută de balerină, iar acum acestea au ajuns sa fie purtate în diferite tinute. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la balerini, din potriva colanți se poarta cu balerini pentru o atmosferă foarte drăguță, cu o nota foarte franceză.

5. Cizme peste genunchi

Cu puterea de a face ca orice ținută să pară instantaneu lucioasă, nu este de mirare că am văzut atât de mulți influenți care își poarta colanți cu cizme peste genunchi iar acest lucru îl poți face și tu mai ales în acest sezon când acest gen de cizme este foarte în vogă.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s