În cadrul premiilor Grammy din anul asta celebra cântăreața Lana Del Ray a purtat o rochie cumparata din mall
Cântăreața a strălucit în noaptea cea mare a premilor muzicale și a avut o poveste distractivă de povestit despre aceasta intamplare.

Lana Del Rey nu a avut nevoie de un designer fantezist care să o îmbrace pentru Grammy s duminică – și-a luat rochia festivă la mall.

Albumul cântăreței și single -ul „Norman F*cking Rockwell“ a pierdut la în fata cântăreței Billie Eilish pentru Albumul Anului și Cântecul anului, dar acest lucru nu este inportatnt ținând cont ca aceasta a ieșit în evidență pe covorul rosu.

Lana a declarat : „Am avut o altă rochie, apoi prietenul meu a vrut sa margem la mall sa cumparam o cura pentru el și am văzut asta și mi-a plăcut, așa că este o rochie de ultim moment”, a spus Del Rey pentru ” Entertainment Tonight ” . „Dar o iubesc.”

Când Lana Del Rey a apărut pentru prima oară pe scena în urmă cu un deceniu, a fost cunoscută pentru estetica ei americană din anii 1950: Daisy Dukes, bustiere și o mulțime de steaguri americane. Stilul ei a evoluat de-a lungul timpului: a făcut un lucru mai puțin sexy, mai gospodinist un pic, iar apoi a îmbrăcat un aspect de flori de câțiva ani. Acea ultimă perioadă s-a închis cu ceea ce a fost cea mai înaltă epocă a Del Ray, când a fost introdusă ca față a unei campanii Gucci în 2019, după ce a fost îmbrăcată de către Alessandro Michele pentru multe apăruți pe covorul roșu în 2018. În această eră, ea a întruchipat nostalgic, estetica, răsunând felului de muzică pe care o făcea la vremea respectivă.

Dar, în ultimii ani, așa cum o demonstrează o mulțime de fotografii paparazzi și aspecte de concert , ea a optat spre ceea ce pare a fi o abordare mai organică a îmbrăcăminti: un fel de mod casual, mămic. Este american, dar nu este american.

Într-o lume în care starurile pop-ului global nu sunt niciodată observate fără o etichetă pe străzi sau cusute pe covor (adesea prin amabilitatea unui acord de avizare), este de remarcat faptul că cântăreața scapă adesea branduri de modă și design înalte pentru tipurile de îmbrăcăminte și accesorii. s-ar putea să cumpere de la un Target sau TJ Maxx. Este o alegere estetică pe care unii fanii.

Și la Grammy-urile de aseară , Del Rey a purtat cu adevărat în sensibilitatea ei maxxinista, spunând cu mândrie ca poarta o rochie din Mall care costa 600 de dolari.

Del Rey a combinat rochia cu franjuri cu tocuri argintii și bijuterii minimale. Pentru ritmul ei de frumusețe, tânăra de 34 de ani a mers pentru dermatograf. Potrivit unui comunicat de presă, hairstylistul Sheridan Ward a folosit produsele Amika pentru a crea ceea ce el numește un „updo de servire moale” din anii ’60, sau un cozonac cu o parte centrală.

Del Rey a participat ultima oară la Grammys în 2018, purtând o rochie Gucci cu mânecă scurtă, bej, cu decorațiuni cu stele argintii. Deși rochia ei de la Grammy 2020 este destul de diferită (și mult mai ieftină), vibrațiile capricioase sunt încă puternice.

Chiar daca majoritatea celebrităților lucrează cu designeri pentru o super apariție pe covor roșu, nu și Lana Del Rey. Nope, rochia Lana Del Rey 2020 Grammy a fost achiziționată de la un centru comercial. Acest lucru este foarte îndrăzneț și demn de lăudat iar apariția ei a făcut furori.

De remarcat este ca rochia Lanei Del Rey a costat doar 600 de dolari. Ținând cont ca alte vedete au cheltuit mii de dolari și nu am ieșit în evidenta.

Chiar daca Lana Del Rey nu a câștigat nici un Grammy fanii săi așteaptă cu răbdare premiul pe care-l merită, iar eu voi aștepta cu răbdare următoarea ei apariție de pe covorul roșu.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s