Din cauza incendiilor din Australia și brendul Balenciaga a creat niște piese vestimentare din care bani strânși o sa fie donați.

Aceste incendii care au devastat Australia din septembrie au făcut ca restul lumii să îți deschidă ochii. Cel puțin 25 de oameni care și-au pierdut viața și până la un miliard de animale au murit, pe care mulți au speculat că sunt legate de criza climatică înrăutățită , au dus la determinarea oamenilor din întreaga lume.

Într-un anunț făcut noaptea trecută, Balenciaga și-a dezvăluit planurile de a face efortul pentru a ajuta vânzând tricouri și hanorace koala pe site-ul său web, în urma unor rapoarte care afirmă că 30% din koala ar fi putut fi uciși în regiunile țării.

„Ca răspuns la incendiul din Australia … Balenciaga a decis să lanseze tricouri și hanorace care prezintă o imagine a vulnerabilului Koala australian”, a scris casa de moda din Paris. „100% din veniturile obținute din vânzările acestor piese vor fi donate celei mai potrivite organizații locale de conservare, selectate de către experții de sustenabilitate a grupului Kering și Balenciaga.”

Balenciaga a făcut anunțul și pe Instagram, că va începe să vândă tricouri unisex și hanorace cu „koala vulnerabil” de pe site-ul său „pentru a sprijini lupta împotriva dezastrului australian.”

Știrile rezultă din donațiile făcute ieri de Kering Group . Având în vedere că grupul de lux deține Balenciaga, Gucci , Saint Laurent și altele, Kering a anunțat o donație de un milion de dolari australieni pentru a ajuta la combaterea incendiilor.

Având în vedere că piesele au fost realizate special, unii au dus pe Twitter pentru a critica actul de a produce îmbrăcăminte pentru a strânge bani pentru o problemă despre care se crede că este rezultatul schimbărilor climatice. „Balenciaga creează îmbrăcăminte cu koala pentru a strânge fonduri pentru incendiile din Australia, cum nu ar putea doar să doneze și să nu adauge problema creând mai multe produse”, a scris un utilizator. Alții, cu toate acestea, au lăudat marca pentru eforturile depuse.

Koala a devenit oarecum o emblema a naturii care suferă în catastrofa din Australia. Koala, care era deja sub amenințare din cauza pierderilor semnificative de habitat, au fost loviti în mod deosebit de greu, iar ecologiștii au estimat că o treime din aceste marsupiale au murit. Iar din cauza acestor incendi koala ar putea ajunge o specie pe cale de dispariție.

Elton John, Chris Hemsworth, Kylie Jenner și grupul Metallica au donat fiecare câte un milion de dolari. Alianța Pământului a lui Leonardo DiCaprio a donat 3 milioane de dolari, în timp ce comediantul australian Celeste Barber a strâns peste 34 de milioane de dolari.

Tricourile și hanoracele vor fi vândute exclusiv pe site-ul Balenciaga și dacă doriți sa le achiziționati le găsiți deja pe site-ul acestora.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s