Ați observat vreodată cum unii oameni întorc toate privirile la o petrecere? Există ceva la acei oameni care îi face pe ceilalți să se uite la ei. Au primit niște substanțe chimice magice care atrag atenția? Posibil … dar este mai probabil că au făcut doar câteva lucruri care îi ajută să fie în lumina reflectoarelor. Și vestea bună este că oricine o poate face! Astăzi, dacă tot vine revelion și petrecerile sunt în toi. M-am gândit să vă arăt cu să atrageți toate privirile în noaptea dintre ani.

Un început promițător

Nu există nici un secret pe care trebuie să îl ști pentru a ieși în evidență la o petrecere. Vine din interior! Ca atare, cea mai bună metodă de a face capetele să se învârtă atunci când te ridici la eveniment este să te asiguri că ești pregătit corespunzător pentru petrecere. Ce înseamnă asta mai exact? Este vorba de a vă răsfăța în orele anterioare evenimentului. Acest lucru înseamnă să faceți o baie, să vă radeți picioarele , să vă scoateți penseta și în jur, să faceți acele lucruri care vă fac să vă simțiți la maxim.

Cuafura trebuie să fie perfectă

Sunt 365 de zile în an. Pentru majoritatea acestora, te vei asigura că părul tău arată bine. În câteva dintre acestea cu siguranță nu te interesează cum îți stă parul. Dar, revelionul este o data pe an sau nu neapărat revelionul cât orice petrecere. La acestea trebuie să ai o cuafură perfectă.Acum, nu-ți face griji dacă îți este lene să o faci de una singură. Există profesioniști disponibili pentru un motiv! Fă o programare la salon în ziua petrecerii. Părul tău va arăta fabulos.

Machiaj subtil

Unii oameni ies în evidență la petreceri, dar din motive greșite. Se exagerează cu machiajul, până în punctul în care este greu să nu observi! Dar, desigur, nimeni nu vrea să exagereze cu machiajul lor. Ca atare, va fi nevoie de toată puterea voinței dvs. pentru a menține lucrurile subtil. Păstrează-ți tenul luminos (și nu mă refer la gliter) . Cu cât este mai suptil machiajul, cu atât intrarea va fi mai fabuloasă. Nu, veți face o impresie bună dacă exagerați cu machiajul.

Mergeți pentru clasic

Acum, puteți vedea cele mai noi moduri și puteți merge la următoarea petrecere la care participați. Dar îmbrăcămintea ta este cam asemănătoare machiajului tău. Cu cât încercați mai mult, cu atât are un impact mai mic. Lucruri atât de mari, clasice, dar simple. Când vine vorba de petreceri, rochiile formale sunt calea de urmat. Vei arăta foarte bine. Combină totul cu o poșetă și pantofi sofisticați și sigur vei atrage privirile. (dacă totuși preferi ceva mai extravagant poți opta pentru o rochie cu paiete și pentru a o accesoriza am un articol separat pe blog pentru tema asta)

Rochie pentru ocazie

Desigur, trebuie să te îmbraci în funcție de petrecere. A te îmbraca elegant când este vorba doar de o petrecere în familie de exemplu nu va fi ok! E mult mai bine sa alegi o ținută casual și sa nu scoți tot arsenalul. Cu siguranță vei ieși în evidență dacă respecți și tema evenimentului.

Accesorizează bine

Nu uita de accesoriile tale! O bijuterie sau un ceas pot încheia o ținută deja impresionantă. În plus, s-ar putea să atragă atenția dacă oamenii vor observa o sclipire venind din direcția dvs.

Ai încredere în tine

Și acum, cea mai importantă regulă: acționează încrezător! Există un motiv pentru care încrederea este apreciată atât de puternic. Face sau rupe totul! Ai putea avea cea mai frumoasa ținută, dar trebuie nu o scoți la iveală. Acționează încrezător , ai încredere în tine și vei ieși în evidență.

Acest articol este ultimul din acest an! Noi ne revedem în 2020 cu forțe proaspete și sper să aveți un sfârșit de an exact așa cum vă doriți!
An nou fericit!

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Un comentariu la “ Cum să ieși în evidență la orice petrecere ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s