Trendurile vin și pleacă, dar anul acesta au fost niște trenduri care au ieșit în evidență. În acest articol îți voi arata cele mai mari trenduri ale acestui an. Dinaceastă categorie fac parte adidașii statement, biker shorts și imprimeuri de șarpe – acestea apărând și în colecțiile marilor case de moda la Fashion Week, fiind purtate în ținutele street style și de către celebrități. Mai jos v-am prezentat 7 tendințe dintre cele mai populare.

Tendințele sunt următoarele:

Genti din bambus

Acest gen de genți au căpătat o popularitate foarte mare în acest an. Acestea sunt foarte potrivite pentru a le purta în ținutele de vară-primăvară și cred eu ca o sa se poarte și în vara 2020.

Adidași statement

Adidașii de la Balenciaga Triple-S au făcut furori în 2019, oameni încercând să pună mâna pe o pereche chiar dacă prețul era de 895 de dolari. Și pulte alte mărci au luat exemplul casei de moda și au scos adidasi Dad shoes și asa au devenit foarte purtați în 2019. Mai pe larg, împreună cu branduri precum Escada și Opening Ceremony, au arătat un interes major pentru acest tip special de încălțăminte.

Biker shorts

Dacă ai urmări îndeaproape colecțiile de moda din primăvara 2019 , nu ai putea scăpa de pantaloni scurți de ciclism, care apareu peste tot de la Maryam Nassir Zadeh la Fendi. Și oamenii intrigați de acest trend. Dar acesta nu a fost un trend de durată.

Bijuterii tip țestoasă

Cerceii de țestoase au fost foarte populari în 2019 iar în magazinele de mass-marchet au fost peste tot iar inevitabil au fost purtați și de oameni.

Snake print

Probabil ați acceptat deja în viața dvs. imprimeurile din piele de șarpe ca o alternativă la leopardul clasic. Dar sa nu renunțați la articolele cu acest print pentru ca cu siguranță acest trend ve reveni în moda.

Ochelari de soare ovali

Dacă urmăriți piața de ochelari noi, cu siguranță ați fort fani ochelari de soare ovali în 2019. Personal îmi plac foarte mult și ii vad integrați în multe ținute.

Moda durabilă

Durabilitatea este un subiect constant de conversație în industria modei – iar în 2019 a avut un impact mai mare în rândul consumatorilor, oameni preferând hainele de materiale de calitate care să nu se deterioreze în timp.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

2 comentarii la “ Top 7 trenduri din acest an ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s