Astazi m-am gândit sa va spun despre colaborarea care a înnebunit internetul și mai exact despre colaborarea dintre Adidas și brendul de lux Prada.

Adidas a lansat de-a lungul timpului multe colaborări cu diferite persoane publice. Dar ultima sa colaborare nu este cu rapperul tău preferat (brandul a colaborat cu Kanye) sau cu cel mai tare sportiv (David Beckham, James Harden). De data aceasta, Adidas trece la următorul nivel și va face în premierea o colaborare cu un brend de lux și mai exact Prada.

Brendul de lux a postat o fotografie pe Instagram, în care arăta două cutii de încălțăminte Adidas – una albastră cu semnatura mărcii și una în negru – aruncate amândouă într-o sacoșă albă supradimensionată cu emblema Prada. În descrierea postări Prada a îndrumat fani să facă clic pe un link din bio-ul său, care nu a dezvăluit nicio informație suplimentară despre colaborare. Pe baza fotografiei, totuși, ne putem da seama de un lucru ca colaborarea va conține adidași.

În prima faza sa crezut ca este vorba doar de niște zvonuri, dar în ultimele ore colaborarea dintre Prada și adidas a devenit oficială. Parteneriatul creativ al mărcilor generate dintr-o pasiune comună pentru sport. Cele două companii și-au început aventura împreună parcurgând arhivele lor monumentale.
Colaborarea dintre Adidas și Prada va apărea în luna decembrie 2019 .

Discuțiile despre colaborarea #Pradaforadidas au început încă din octombrie, când utilizatorul Twitter @pyleaks a scris că cele două mărci vor lansa două perechi de adidași „în curând”. Potrivit tweet-ului, adidasi vor fi intitulati Adidas Prada Sailing, vor apărea în trei noante diferite: alb, argintiu și roșu.

Când vine vorba de colaborări cu designeri, Adidas nu este un începător. Brandul sportiv s-a remarcat anterior cu Raf Simmons , care a re-conceput silueta iconică a lui Stan Smith și pantoful Oweego chunky. Lista crescândă de colaboratori Adidas include, de asemenea, Pharrell Williams, Rick Owens, Alexander Wang , Stella McCartney și multe altele.

Prada a adăugat: „Scopul acestui parteneriat este de a cerceta tărâmuri noi ale tehnologiei și inovării. Prada pentru adidas este un laborator pentru idei noi, un vehicul pentru creativitate. ”

Prețul unei perechi de adidasi este stabilit la 350 USD.

Momentan doar atâtea informați au apărut despre aceasta colaborare dar în orice caz presimt ca aceasta colaborare va fi una reușit din cauza ca vor colabora doua brenduri mari din aceasta industrie.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.