Încă de anul trecut de când sa aflat din colecțiile de pe podium ce genți se poarta sezonul asta a întrat o isterie cu aceste genți.

Acestea fiind spuse, dacă vrei sa vezi ce genți se poarta în acest sezon citește în continuare acest articol.

Geantele uriașe, supradimensionate și baby baby bag sunt create de Jacquemus , dar el nu este singurul care ar acest gen de genți întrucât am văzut genți mari și la Etro, Loewe, Bottega Veneta, Givenchy și multe altele.

Acest gen de genți se poarta în sezonul asta dar nu despre ele vom vorbi astăzi. Mai jos sunt 6 genți diferite deci fiecare are de unde alege.

1) Plic XXL

Așa cum am menționat, gențile enorme sau gențile XXL sunt în trend și te vor ajuta sa îți cari toate lucrurile cu tine. Dar nu vom vorbi despre tipica geanta XXL ci despre poseta tip plic XXL ca cea de la Bottega Veneta.

Proiectat să nu fie ținut între gheare, ci mai degrabă, ținut în strâmtoarea brațului tău.

Pe podiumuri, am văzut și alți designeri importanți urmând exemplul. Issey Miyake, de exemplu. Așa că gențile uriașe sunt foarte în trend.

2) Forme geometrice sau artistice

Gentiile din acest an au abordat noi modele mai apstracte și mai artistice.

Alungit, oval, răsucit, plin de găuri – mandatul pentru cea de-a doua parte a acestui an pare a fi „altceva decât te-ai astepta” când vine vorba de forme de genti.

De la brânza uriașă de la Off-White până la cutia de lux de la Lanvin, sezonul acesta pe pedium au fost prezentate tot felul de forme de genți.

3) Geanta mica tip centură

Genti de tip centura au avut momentul lor recent, Gucci adăugându-le în colecția sa.

După cum s-a demonstrat mai sus de Ferragamo, geanta tip curea din acest an nu este întâmplătoare. Este utila, eleganta, ocazional, dar cu siguranță moderna.

4) Dior Saddle Bag

Nu e o naște a unei noi tendințe, cât o renaștere a ceea ce a fost cândva un clasic absolut.

Odată cu reînvierea generală a genti monogramelor, designerii se simt mai larg nostalgici pentru piesele de arhivă care s-ar putea bucura de timpul lor în centrul atenției.

Iar regina tuturor acestor clasici, cel puțin pentru acest an, este Saddle Bag de la Dior chiar ei înșiși aducându-l înapoi pe podium.

5) Gențile cu pene

De ce să iei o pisică atunci când geanta ta poate acționa ca un animal de companie ? Totuși nu glumesc gențile cu pene se poarta foarte mult în toamna asta iar Valentino a inclus câteva în colecția sa.

Iar Loewe a dovedit că accesoriile pufoase vor continua sa apară până anul viitor, sub diferite forme.

De la gențile mici cu pene, la cele uriașe tot cu pene , mărimea genti este irelevantă, penele i-au oricum toate privirile.

6) Genți cu mâner cu inel decorativ

Geanta cu mâner cu inel a fost cu puțin timp în urma, pus tot felul de genti de paie de vară care vin acum într-o forma circulara și de lemn.

Cu toate acestea, în acest sezon, vedem că devin și mai frumoase și mai decorative. Îți dau un aspect interesant ținutei și are o forma care va ieși în evidenta.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s