Poate ca te-ai întrebat: Ce aș putea face ca viata mea sa fie mai buna și mai sănătosă?
Astăzi îți voi arata 6 obiceiuri care îți vor schimba în bine viața.
Există multe obiceiuri care îți pot îmbunătăți viata, dar astăzi îți voi arata 6 dintre ele care se diferențiază de restul.

Creați o rutină de dimineață

Crearea unei rutini matinale este esențială pentru a-ți configura ziua pentru a avea productivitate și succes. De aceea, oamenii de mare succes își încep ziua prin dezvoltarea unei rutinei de dimineață. Îi ajută să realizeze mai mult în ziua lor într-un timp mai scurt. Acest lucru este important deoarece cu cât trageți mai mult de timp, cu atât devii mai obosit, astfel încât dacă finalizezi sarcinile mai devreme vei avea mai mult timp liber și nu îți va afecta nivelul de eficacitate și starea de sănătate.

Sau, ai putea urma sfaturile lui Steve Job, să te uiți în oglindă în fiecare dimineață și să te întrebi: „Dacă astăzi ar fi ultima zi a vieții mele, aș vrea să fac ceea ce urmează să fac astăzi?”

Orice ai alege să implementezi în rutina ta zilnică, atât timp cât îți adaptezi nevoile și rămâi consecvent, îți pregătești ziua pentru succes.

Treziți-vă devreme

În momentul în care te trezești mai devreme vei avea mai mult timp sa faci ce îți dorești și vei reuși sa petreci timp cu tine pentru a putea medita la cea ce îți propui pe ziua aceasta.

De aceea este esențial să te trezești mai devreme și să folosești primele două ore pentru a putea prelua controlul asupra stării sufletești și a corpului tău . În acele câteva ore, vei începe ziua în modul în care vi se potrivește cel mai bine.

Dormi între 8-10 ORE

Știu cât de greu poate fi să-ți închizi creierul după o zi lungă.
Și, deși toată lumea o spune, este adevărat că somnul este foarte important . Conform Institutului Național de Sănătate, privarea cronică de somn vă poate afecta negativ memoria, concentrarea, vorbirea și învățarea. Dacă continuă prea mult timp, vă poate oferi chiar leziuni cerebrale, crește riscul de boli cronice și o moarte prematură.

Dacă va odihniți cu trebuie vă va îmbunătăți memoria, va elimina ceața din creier și va crește claritatea.

Există o mulțime de aplicații pentru telefonul mobil care vă pot urmări programul de somn și pot emite anumite sunete sau metode de hipnoterapie pentru a vă ajuta să vă odihniți bine, așa că jucați-vă cu cele care funcționează cel mai bine pentru dvs.

PREGĂTIREA MESEI

Prepararea meselor îți schimba sincer viața. Nu numai prepararea mesei te ajut la reducerea costurilor, dar te ajuta să mănânci și sănătos. Trebuie neapărat să mănânci cele trei mese principale ale zilei și de preferat ar fi sa ți le prepar tu pentru ca este mult mai sănătos decât dacă ai comanda de altundeva.

Pe lângă economisirea timpului și a banilor, prepararea mesei adaugă și varietate în farfuria dvs., deoarece atunci când planificați mesele în avans pentru săptămână, puteți vedea unde puteți adăuga un fel de mâncare diferit sau încercați ceva nou.

CITESTE MAI MULT

Știința ne-a arătat că cititul are câteva beneficii uimitoare pentru sănătate, inclusiv ca te ajuta sa scapi de depresie, reduce stresul, crește inteligența, extinde vocabularul și te ajuta în conversarea memoriei.

Indiferent ce ai citit, încearcă să citești zilnic. Vă promit că veți vedea o schimbare uriașă în modul în care comunicați și în care va veți înțelege cu ceilalți.

Sport

Ar fi grozav dacă ai putea să mergi constant la sala de sport patru până la cinci zile pe săptămână, dar dacă începi de la zero să te transformi instantaneu într-un inpatimit al gimnastici nu este ușor dar nici inposibil începe cu începutul.

O dată pe săptămână alege ceva dificil de făcut. Faceți o plimbare foarte lungă. Mergeti cu bicicleta. Faceți o drumeție.

Doar asigurați-vă că alegeți sa faceti sport pentru ca este foarte benefic pentru organismul tau. Nu alegeți sa fiți sedentari. Adoptați mersul pe jos în locul masini.

Daca veți face sport și veți manca sănătos vă va ajuta sa aveți un stil de viata sănătos și în scurt timp veți ajunge la performanta de a merge de 4 sau chiar 5 ori la sala.

De fiecare dată când finalizați o provocare săptămânală, veți avea calorii arse, și vă va îmbunătățit nivelul musculaturi.

Știu ca poate părea greu la început să faci toate astea dar cu timpul te vei obișnui și o sa vina din instinct sa le faci.

Și într-o zi îți vei da seama că de fapt totul a meritat.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s