Orizontal, vertical, diagonal. Există atât de multe moduri diferite de a purta dungi care pot fi descurajante.

În plus, toți sctim ca dungile orizontale va fac sa arăți mai mari decât sunteți . Dar e chiar așa?

Mai jos aveți câteva sfaturi despre cum să purtați corect dungile.

Dezbaterea despre modul în care poți purta dungile datează din 1925 când omul de știință german Hermann von Helmholtz a arătat că un pătrat cu dungi orizontale arăta de fapt mai înalt și mai subțire decât unul cu dungi verticale.

De atunci, discuțiile au continuat cu privire la modul în care se aplică acest lucru în modă. Și asta pentru că trupurile femeilor sunt diferite, iar îmbrăcămintea cu dungi este și ea diferite și există modalități diferite de a le purta.

În cele din urmă, este vorba despre găsirea acelor dungi care sa complimeteze bine stilul și forma corpului tau.

Și,un lucru știut despre dungi este acela că nu se întâlnesc niciodată. Sunt la fel de în trend acum ca atunci cand Coco Chanel a purtat primul top cu dingi in anii ’30. Iată câteva modalități ușoare și elegante de a purta dungile.

Investește într-un top clasic cu dungi

Aceasta este cu siguranță o tendință care nu va ieși din moda! În plus, nu am văzut niciodată o femeie care nu arată grozav într-un top de acest gen.

Acest gen de top este unul foarte versatil și vine într-o gamă largă de culori, deci ai de unde alege.

Cămașa cu dungi

Ceva ce vei vedea sezon de sezon este cămașa dungată. Foarte trendy în această vară, deci fiecare ar trebui sa avem una în garedrobă. Pe lângă ca sunt foarte în trend mai sunt și versatile deci poți fi purtate cu orice.

Puteți sa o combinați cu o fustă creion din denim și cizme pentru un aspect cool dar elegant.

Mixează printurile

Dacă sunteți nou în cea ce privește mixare printurilor, atunci dungile sunt o modalitate foarte bună de a începe, deoarece acestea arata fabulos împreună cu alte modele, cum ar fi florale sau cu animal print. Cheia este de a alege culori similare în ambele modele, astfel încât să se complimenteze reciproc, și să nu se ciocnească.

Lucrează cu corpul tău

Utilizați dungi pentru a crea iluzii optice pentru a vă alungi corpul.

De exemplu, dacă aveți picioare scurte, atunci pantalonii cu dungi verticale pot crea iluzia picioarelor mai lungi. Acest gen de piese vestimentare sunt minunate pentru că puteți să vă alungiti instant picioarele.

Sau, dacă nu aveți multe curbe, puteți crea unele cu dungi bine plasate.

Dungile orizontale nu maresc

Dacă doriți să purtați dungi orizontale, dar sunteți îngrijorat de faptul că vă pot face să arătați mai mari, o modalitate bună de a obține un aspect, ok al dungilor ar fi de vă asigura că creați în continuare niște linii frumoase, lungi, slabe, care trebuie să îți complimeteze corpul.

Purtați un sacou lung sau un cardigan peste partea de sus într-o culoare bloc sau una neutra.

Reduce contrastul

O altă modalitate bună de a obține aspectul dungilor fără efect de marire este de a reduce contrastul din culorile dungilor.

Deci, în loc de a merge pentru alb-negru, sau albastru și alb, așa cum este stilul clasic, încercați sa mergeți pentru dungi mai colorate . Sau, pentru toamna si iarnă, ați putea opta pentru dungi în nuanțe de toamnă cum ar fi verdele pădurii.

Alegeți dungi în diagonala

Dacă nu sunteți sigur dacă sa mergeți pentru dungi verticale sau orizontale, optați pentru cele mai potrivite care vin din ambele lumi și alegeți dungile în diagonală. Dungile diagonale pot induce ochiul în confuzie, ceea ce înseamnă că pot ascunde părțile corpului de care nu sunteți prea fericiți. De asemenea, ele pot crea curbe deoarece, dacă aveți dungi care merg în direcții diferite, creează iluzia corpului de intrare și de iesire (în toate locurile potrivite!).

Nu uitați de forma corpului

Doar pentru că vă gândiți la dungi, nu uitați să vă gândiți și la ceea ce este, de obicei, măgulitor pentru forma corpului. Deci, dacă sunteți o formă de tip pera și, de obicei, mergeți pentru o fustă lunga sau sunteți o clepsidră și arătați grozav într-o fustă de tip creion, respectați tehnicile și tipurile de îmbrăcăminte pe care le cunoașteți pentru propriul trup.

Dacă nu sunteți sigur care este structura corpului vostru, există un ghid bun în legătură cu modul de determinare a tipului de corp . Iar eu am pe blog un articol despre aceasta tema pe care îl puteți citi.

Dungi pe accesorii

Accesoriile nu trebuie doar să vină într-o singură culoare! Există câteva opțiuni fabuloase în dungi în magazine acum.

Ai putea, de exemplu, să porți un tricou alb și albaștri blugi cu pantofi cu dungi pentru o actualizare instantanee pe clasicul dulapului tău. Sau, pantofii cu dungi în combinație cu o rochie vaporoasa sau puteți opta pentru o pereche de blugi negri.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

2 comentarii la “ Cum să porți corect dungile ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s