Stilul grunge este un stil care a fost inspirat de scena muzicii grunge. Grunge a apărut în scena la mijlocul anilor ’80 și a fost remarcat pentru versurile sale dezlănțuite și îndurerate. Deși grunge a fost inspirat de punk rock și heavy metal, a adoptat curând propriul aspect și stil. Artiștii de muzică grunge au fost cunoscuți pentru aversiunea lor față de teatrul pe scenă și au adoptat un stil nelimitat.

În ultimii ani, grunge a avut o revigorare datorită campaniei designerilor cum ar fi Hedi Slimane, care și-a dedicat colecția A / W 13 Saint Laurent stilului, iar gemenii Olsen pentru tricoul lor iconic.

Dar, în timp ce popularitatea pe scară largă a grunge-ului a continuat să fluctueze de la nașterea sa în anii ’90, adevărul este că niciodată nu iese din modă. Toți designeri de modă au optat pentru stilul străzii și își reciclează încă în mod regulat jachetele din piele, cămășile și rochiile pentru a recrea tendința în noi moduri. Reinventarea stilului este ușoară și probabil că aveți câteva dintre aceste capse situate deja.

Mai jos, aveți cele mai bune modalități de a perfecționa aspectul grunge:

Jachetă din piele supradimensionată

Dacă există un articol care se află în dulapul tău și face parte din moda grunge, este jacheta din piele. Când vine vorba de stilul de grunge, totul este permis când este vorba de prea supradimensionat – deci, în loc sa optați pentru o geacă de piele normală luați una supradimensionata.

Tricoul alb

Aceasta este doar o investiție bună nu doar când vine vorba de stilul grunge dar și în orice fel de stil ai avea și merge perfect cu jacheta de piele sau cu cea din denim.

Flanel

Aspectul de grunge a fost întotdeauna puternic scos în evidenta de flanele. Tendința de cămașă de flanelă a început ca parte a ” aesthetic shop- ului britanic Pacific Northwest „, scrie New York Times . Grunge fashion a fost foarte mult timp un răspuns anti-modă și o mișcare neconformistă împotriva „imaginii fabricate”, adesea împingând muzicienii să se îmbrace în moduri autentice și să nu se înfrumusețeze pe ei înșiși.

Adidasi

Unul dintre cele mai populare articole din domeniul încălțămintei pentru fanaticul de moda grunge trebuie să fie o pereche bună de adidași , brendurile preferate când vine vorba de acest stil sunt Converse și Vans. Ele vin perfect cu o fusta maxi, blugi rupte sau o rochie de catifea .

Negru Floral

O alta piesa vestimentara perfecta pentru stilul grunge este rochia negra cu imprimeu floral. Ea poate fi combinata cu o pereche de cizme negre sau Converse.

Cardiganul lung

Trucul de a arăta în serios ca faci parte din stilul grunge este sa porți o jacheta supradimensionata sau un cardigan peste o rochie.

Ochelari de soare rotunzi

Kurt Cobain, unul dintre regii grunge, a purtat ochelari de soare rotunzi și au fost o piesă iconică în stilul grunge de atunci.

Vrăjitoarea rochie

Mulțumită emisiunilor de televiziune precum The Craft și Buffy The Vampire Slayer , rochiile negre de tip vrajitoare au fost adăugate stilului grunge.
Acest gen de rochie merge perfect cu o pereche de cizme negre.

Bocanci

Un alt articol necesar în garderoba ta daca vrei sa te îmbraci în stilul grunge este o pereche de bocanci netezj, plati, neagri. Pentru a le face moderne, găsiți o pereche cu decupaje și hardware.


Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s